Partidul Social Democrat și-a lansat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidații pentru funcţia de primar din cele 16 localităţi din Colegiul Uninominal nr. 3 de deputaţi.

PSD MIJLOC, MÎRZA, IORDACHE, TOMĂSCULansarea a avut loc în prezența vicepreşedintelui PSD Suceava, deputatul din colegiul nr. 3, Gavril Mîrza, precum și a consilierului judeţean, Virginel Iordache, cel care a reprezentat și partea Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava și a și moderat acest eveniment.

Deputatul Mîrza le-a transmis celor prezenți că, trebuie să meargă la fiecare casă să facă politică și să aibă un program electoral bine pus la punct, pentru a nu-i dezamăgi pe oameni.
„Voi fi alături de dumneavoastră în permanență, în calitate de parlamentar, pentru a vă sprijini în campania dumneavoastră și pentru a vă răsplăti pentru ce ați făcut pentru mine, atunci când am candidat eu pentru funcția de deputat. O să fiu alături de dumneavoastră pentru a câștiga alegerile și pentru a ne bucura împreună de victorie”, le-a transmis celor prezenți, Gavril Mîrza.

La rândul său, Virginel Iordache a spus că, e bine ca oamenii să știe ce a făcut PSD, ce a făcut Victor Ponta, la fel cum este bine, ca oamenii să-și amintească cine le-a tăiat salariile.
„Astăzi am mai organizat un eveniment serios, așa cum știm noi cei de la PSD. Trebuie să vă spun că, începând de astăzi, campania electorală a început, chiar dacă nu suntem în perioada oficială de campanie. Începând de astăzi, vreau să știe tot poporul din Colegiul 3, că Partidul Social Democrat și-a ales cei mai valoroși oameni, care în mod sigur, vor câștiga majoritatea primăriilor”, a spus Virginel Iordache.

Gheorghe Tomăscu, primar de 16 ani
Gheorghe Tomăscu - Primar Oraș CajvanaPrimarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu, este astăzi unul dintre cei mai responsabili primari, care a reușit să obțină votul de încredere al cetățenilor pentru patru mandate. Trebuie subliniat faptul că, Tomăscu n-a făcut parte din niciun alt partid politic, în afară de PSD.
„Din `92 până în `96 am fost consilier local, din `96 până în 2000, viceprimar, iar din anul 2000 sunt primar. Știu ce am făcut pentru acest oraș, la fel cum știu că unele lucruri n-au depins doar de mine și n-am reușit să le fac, însă împreună cu echipa mea, în mod sigur voi reuși. Cineva spunea că, atunci când formezi o echipă este doar începutul, dacă reușești să rămâi în această echipă este progresul, iar dacă muncești împreună cu ceilalalți din această echipă, succesul este garantat”, a spus primarul orașului Cajvana, Gheorghe Tomăscu.

Vasile Avram, schimbarea de care avea nevoie comuna Todirești

DSC_0130Vasile Avram, primarul comunei Todirești, a declarat că, are proiecte pe care își dorește să le ducă la bun sfârșit, iar multe dintre ele au continuitate în mandatul următor.
„Și în comuna noastră s-a simțit răul făcut de cei din actualul PNL. S-au închis dispensare și oamenii au avut de suferit. Am venit noi și am început să le punem la punct, ca să le fie oamenilor bine. Trebuie să spun că, fără susținerea președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor și a deputatului Mîrza, care, ne-a susținut de fiecare dată, n-am fi reușit să facema atâtea pentru comună”, a declarat primarul comunei Todirești, Vasile Avram.
PSD va merge cu Gheorghe Tomăscu, la Primăria Cajvana, Nechita Babor, la Bălăceana, Doru Slevoacă, la Botoşana, Aleodor Nechifor, la Bosanci, Elena Boloca, la Cacica, Dumitru Nimiţean, la Ciprian Porumbescu, Filip Constantinescu, la Comăneşti, Virgil Mateiciuc, la Dărmăneşti, Vasile Petroaie, la Drăgoieşti, Vasile Toader, la Horodniceni, Radu Vasile Doboş, la Ilişeşti, Ioan Pavel Toma , la Pârteştii de Jos, Eduard Dziminschi, la Moara, Mihai Senic, la Străieşti, Constantin Burac, la Şcheia şi Vasile Avram, la Todireşti.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.