Fără dar sau poate, ministrul secretar de stat din Ministerul Mediului şi Pădurilor, Gelu Puiu, merită titlul de Cuconul Vostru, al sucevenilor, pentru că aduce un plus de valoare judeţului nostru. După mai multe încercări eşuate de-a lungul vremii, Partidul Naţional Liberal face o alegere excepţională, numindu-l pe tânărul inginer silvic pe o funcţie de […]

Fără dar sau poate, ministrul secretar de stat din Ministerul Mediului şi Pădurilor, Gelu Puiu, merită titlul de Cuconul Vostru, al sucevenilor, pentru că aduce un plus de valoare judeţului nostru. După mai multe încercări eşuate de-a lungul vremii, Partidul Naţional Liberal face o alegere excepţională, numindu-l pe tânărul inginer silvic pe o funcţie de conducere în stat.

Iată că după aproximativ opt luni de zile, Gelu Puiu reuşeşte să demonstreze că sucevenii sunt oameni oneşti, harnici şi dăruiţi. Ţinându-se departe de prima pagină a ziarelor, acesta îşi gestionează activitatea din cadrul Ministerului cum se poate mai bine, fără a neglija vreun proiect implementat la nivelul instituţiei. Ba mai mult, acesta nu neglijează nici munca în teren, prezentându-se la fiecare eveniment la care este solicitat. Având în vedere că în ultimele săptămâni s-au produs mai multe incendii forestiere la nivel de ţară, ministrul secretar de stat Gelu Puiu şi-a făcut simţită prezenţă la cele mai grave dintre acestea, iar comunicarea dintre acesta, în calitate de reprezentant al Ministerului şi militarii de la faţa locului a dus, în final, la stingerea focului în condiţii de siguranţă. Pe lângă aceste vizite în teren la astfel de situaţii, Gelu Puiu a reprezentat Ministerul Mediului şi Pădurilor la întâlniri importante atât la nivel european, cât şi la nivel mondial.

După o carieră începută în judeţul Suceava, unde a condus mai multe Ocoale Silvice, Gelu Puiu aduce cinste judeţului nostru şi avansează în conducerea naţională a pădurilor, iar experienţa acestuia demonstrează că situaţia aurului verde poate fi gestionată corect. Pentru toate aceste realizări ale tânărului inginer silvic, SUCEAVAL!VE îi acordă titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

  1. Viorel Covasa

    Felicitari "CUCONULUI"! Mai cucon ar fi daca ar opri defrisarile de paduri, care ne lasa muntii goi si, se atenteaza la sanatatea noastra!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.