Ionel Oprea, generalul chirurg numit secretar de stat în Ministerul Sănătății și trimis la Suceava pentru a prelua conducerea spitalului, a mulțumit personalului medical din cadrul instituției pentru munca depusă, dar și autorităților pentru sprijinul primit.

„Mulțumim colegilor medici, asistenți medicali, personal auxiliar și personal de sprijin administrativ care au rămas rămas aici și au luptat, de multe ori, până la epuizare, de multe ori, cu abnegație, dăruire și au dat dovadă de un caracter și  o putere de muncă deosebită, care au puse în slujba cetățenilor  suceveni. Vreau să le mulțumesc din suflet  și să îi asigur că și eu sunt alături de ei, cu întreaga mea capacitate de muncă și cunoștințele pe care le-am dobândit și doresc să facem echipă, în mod voluntar să ne asumăm anumite obiective, și să luptăm mai departe sănătatea familiilor, pentru sănătatea celor dragi, pentru sănătatea cetățenilor din orașul și județul Suceava.

Sper din tot sufletul să am cât mai mulți dintre dânșii alături de mine și să înțeleagă că tot ceea ce facem este în sprijinul și spre binele populației. Mai departe, dacă devenim un exemplu pentru întreaga țară, acest lucru nu face decât să mă onoreze pe mine și pe colegii mei”, a transmis generalului Ionel Oprea.

Secretarul de stat a mulțumit autorităților locale și județene, despre care spune că au răspuns întotdeauna cu promptitudine solicitărilor.

„Trebuie precizat și sprijinul deosebit pe care l-am primit de la autorități: Consiliul Județean, Instituția Prefectului și Primăria Suceava. Am avut aici manifestări de generozitate, de ospitalitate, de grijă deosebită față de noi. Le mulțumim! Ne-au răspuns întotdeauna cu promptitudine solicitărilor, colaborăm foarte bine”, a mai transmis generalul Ionel Oprea.

Acesta le-a transmis sucevenilor că spitalul, care lucrează acum la 50% din capacitate, își va redobândi întreaga funcționalitate.

„Le promitem acest lucru, indiferent de eforturile pe care le vom face. Suntem pe cale să ne revenim, din punct de vedere al Spitalului Județean Suceava, iar acest focar se va stinge. Trebuie să avem încredere și speranță, și să ne punem frâu unor porniri inadecvate. Cred că stările conflictuale trebuie manageriate altfel decât înainte, iar stările de contradicție trebuie analizate. Trebuie să avem grijă ca mesajele pe care le transmitem să fie optimiste, încurajatoare, să ne ajutăm concetățenii, să trecem împreună, ca o entitate unită, ca o națiune unită și să avem încredere în posibilitățile noastre că putem să ne rezolvăm singuri problemele pe care le trăim”, a conchis Ionel Oprea.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.