Generalul Ionel Paul Oprea, secretarul de stat desemnat să se ocupe de gestionarea crizei de la Spitalul Județean Suceava, este încrezător că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, asta după ce, luni, 6 aprilie, în județ au fost raportate doar 13 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

„Sper să reușim în această echipă să aducem oameni, să funcționeze, pentru a salva pacienții, să îi stabilizăm, să nu se mai îmbolnăvească niciun membru. Dacă îi supraveghem și evităm contactul cu restul populației, avem șanse să câștigăm războiul”, a declarat, pentru SuceavaLive, generalul Ionel Paul Oprea.

Acestea le-a transmis sucevenilor că se procedează cu calm, sistematic, cu un  plan foarte clar.

Trebuie menționat că, la nivelul județului Suceava, luni, 6 aprilie, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 este de 1.228, cu 13 mai mult fața de ziua precedentă.

3 Responses

 1. Popescu

  Ve-ti reuși domnule …ca deja se vad schimbat majore …Multumim ca aveti grija de cetățeni din Județul Suceava

  Răspunde
 2. Popescu

  Se vad schimbari majore si va ajute Dumnezeu sa nu părăsiți orașul pana cand totul va fii pus pe făgașul normal …asa cum era odata si cum e normal pt un oraș ca Suceava

  Răspunde
 3. Tiron

  FELICITARI CELOR CE LUPTA CU TOATA FIINTA LOR,MILITARILOR,MEDICILOR SI TUTUROR CADRELOR MEDICALE LA SUCEAVA PENTRU A OPRI RASPANDIREA ACESTUI VIRUS MORTAL.MULT RESPECT SI ADMIRATIE,D_ZEU SA VA APERE SI SA VA PROTEJEZE OAMENI ADEVARATI (CEI CU SUFLET DE STIHII) L_AU RASPANDIT IN TOATA EUROPA ,DAR TIMPUL LOR V_A VENI IN CURAND,SUCEVENII VOR INVINGE PRIN CREDINTA SI RABDARE,DAR STIHIILE NU VOR FI IERTATE.!!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.