Marți, 28 aprilie, la ora 9:00, la inițiativa prefectului județului Suceava, Alexandru Moldovan, în sala Bucovina a Palatului Administrativ, a avut loc o ședință de lucru la care au participat reprezentanții administrației publice județene și locale, și ai societății civile.

În cadrul ședinței s-au discutat mai multe aspecte legate de situația actuală din județul Suceava și, inclusiv din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

De asemenea, în contextul apariției în mass media a unor informații privind așa zisa ascundere a deceselor în Spitalul Județean Suceava, președintele Consiliululi Județean, Gheorghe Flutur, a solicitat clarificări asupra raportărilor efectuate privind numărul deceselor înregistrate.

Astfel, secretarul de stat, generalul Ionel Oprea a precizat că, anterior preluării managementului spitalului de către conducerea militară, toate decesele erau înregistrate la morga spitalului dar nu și în evidențele unității medicale, existând neconcordanțe între cifrele prezentate în cele două sisteme de înregistrare. 

Reamintim că deputatul Ștefan Alexandru Băișanu nu a făcut nimic altceva, de la declanșarea pandemiei, decât să apară la posturile TV naționale și să denigreze Suceava și, implicit, Spitalul Județean.

One Response

  1. Lelea_Safta

    Cine pe cine ia de prost? Adica Flutur nu stie ce se afla in spatele cifrelor care inspaimanta pe toti,care i-au daramat turismul butaforic precum si toata hop-tsup-tsuparia pe care si-a bazat mandatele de clown&papagal bukowinean,de col(r)cu basca? Daca Baisanu nu are dreptate,cum e cu cifrele de azi,01.05.2020,cu cei 5 morti scosi din joben,cu altii care au dus cifra mortilor suceveni la mai bine de 20% dintre cei la nivel national? Locul 1 la morti,locul 8-9 la turism…Halal sa va fie! Pupare usoara si sloboda in kur!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.