Senatorul PSD, Mircea Geoană, a acordat un interviu jurnaliștilor TVR, ocazie cu care a făcut o dezvăluire extrem de importantă. Pe lângă previziunea că în luna martie România ar urma să fie condusă de un nou Guvern, fostul prezidențiabil al PSD a precizat că viitorul executiv format în jurul PNL ar urma să fie susținut din Parlament de către o parte semnificativă din PSD, pe care Geoană o cataloghează ca fiind ”partea sănătoasă”.

geoana-iohannis-evz_ro_

„Eu cred ca va fi un guvern nou prin martie, inainte de Pasti. Sa spunem 15 martie, mai exact. Ponta o sa plece, in cateva saptamani. O sa vina alt guvern, sper ca mult mai bun. Asta nu inseamna ca tot ce a facut Guvernul Ponta a fost rau”, a declarat Mircea Geoana miercuri seara, la TVR.

De asemenea, Geoana a mai spus ca Guvernul Ponta va cadea in urma unei motiuni de cenzura si a sustinut ca cea mai buna solutie ar fi ca viitoarea majoritate parlamentara sa fie rezultatul unei coalitii intre PNL si „partea sanatoasa” a PSD.

„Intrebarea pe care o pun colegilor mei este: vreti o Marie cu alta palarie sau vreti o majoritate solida, de tip german? Cred ca se poate face o coalitie cu PNL si partea sanatoasa din PSD pana in 2020, si astfel avem macar 6 ani de stabilitate. Va fi un guvern de larga majoritate”, este de parere Mircea Geoana.

„Nu mai pot eu ca m-a dat Ponta afara din partid, e problema lor ca au dat afara un fost sef de partid intr-un mod inacceptabil. (…) Sunt convins ca vom avea schimbari spectaculoase pe scena politica, inclusiv in Parlament”, a mai adaugat fostul șef al PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.