Anchetatorii şi profilerii care continuă să ancheteze crimele lui Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, au făcut mai multe descoperiri terifiante despre bărbatul acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a susţinut, până în prezent, şapte interviuri psihologice.

Astfel, el a stat de vorbă cu profilerul Poliţiei Române, un psiholog care lucrează de 15 ani în cadrul MAI.

Detalii înfiorătoare care ies la iveală se referă la modul în care Gheorghe Dincă se referă la victimele sale, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Dincă vorbeşte despre cele două victime ca fiind ‘Fata 1’ şi ‘Fata 2’, le depersonalizează, ceea ce înseamnă că pentru el nu contează cum se numesc cele două fete sau cine sunt ele.

Gheorghe Dincă, scos din sărite după ce i-au fost tăiaţi prunii din curte

 

Anchetatorii sunt foarte atenţi atunci când intră în contact cu el. Toţi cei care poartă conversaţii cu Dincă au grijă la tonul pe care îl folosesc, nu fac glume şi nu îi prezintă probe din dosar.

Totul pentru a-l face pe criminalul din Caracal să coopereze şi să nu se închidă în el.

Potrivit unor surse, Gheorgeh Dincă a fost scos din sărite şi a refuzat să coopereze cu anchetatorii în mai multe rânduri: când poliţiştii i-au luat animalele din curte şi cel mai rău atunci când i-au tăiat cei trei pruni din curte.

Totuşi, în ultima perioadă Gheorghe Dincă pare a fi mult mai încrezător, având în vedere atenţia pe care a primit-o din partea televiziunilor.

De departe, Dincă s-a simţit foarte important în momentul în care profilerii de la FBI l-au intervievat în penitenciar.

Profilul efectuat de specialistul Poliţiei Române va fi finalizat în maxim două luni.

 

sursa: www.observator.tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.