Avocatul lui Gheorghe Dincă a anunţat că bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu urmează să fie supus unei expertize psihiatrice de specialitate.

Avocatul lui Gheorghe Dincă nu a precizat când va avea loc expertiza psihiatrică, însă a declarat că inculpatul înţelege că trebuie să răspundă pentru faptele sale.

De asemenea, familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Familia transmite sincere condoleanţe familiilor care au suferit această tragedie din cauza lui Gheorghe Dincă şi nici în momentul de faţă membrii familiei lui Gheorghe Dincă nu pot accepta că ce a făcut bărbatul poate fi adevărat, precizează avocatul lui Dincă.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost prezentat Curţii de Apel Craiova, pentru judecarea contestaţiei pe care chiar el a făcut-o la decizia de arestare preventivă. Avocatul a precizat că Dincă îşi va retrage, totuşi, cererea, pentru că înţelege gravitatea faptelor sale şi trebuie să îşi asume responsabilitatea. Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

 

 

 

sursa: www.observator.tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.