Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri, 27 septembrie, la inaugurarea podului de peste râul Suceava care face legătura între localitățile Vereșeti și Udești.

Așa cum vă promiteam, la sfârșitul lunii septembrie redeschidem circulația pe podul de la Verești. Mă bucur că s-a finalizat această lucrare, care a durat două luni. A fost o lucrare delicată, pentru că am fost obligați să găsim firme care să aibă acest dispozitiv de ridicare a tablierului podului, pentru că acesta a cedat. E vorba de o greutate de 300 de tone. Lucrarea a costat 1,6 milioane de lei, s-a finalizat, urmează de făcut marcajele”, a transmis Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că de lucrarea de la podul de la Verești s-a ocupat un consorțiu format dintr-o firmă din Suceava și o firma din Ploiești

Mă bucur că s-au ținut de cuvânt constructorii, pentru am găsit destul de greu firme care să își asume această responsabilitate”, a adăugat președintele CJ Suceava.

Podul, care a fost construit în 1965, are o lungime de 200 de metri și o lățime de 7,5 metri. Capacitatea portantă este de 60 de tone.
Reamintim că circulația pe podul de la Verești, a fost oprită după ce acesta a fost grav afectat de inundațiile de la începutul acestui an, traficul fiind dirijat pe un pod provizoriu construit în albia râului de Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.