Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat vineri, 25 septembrie, certificatele de urbanism pentru înființarae rețelelor de distribuție a gazelor naturale în comunele Rădășeni și Cornu Luncii

 Aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Adâncata, Hănțești, Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.

„Continuă îndemnul meu și către ceilalți primari să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Sunt bani, dar va fi o bătălie mare pe aceste fonduri.

Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale iar în județul Suceava sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales acolo unde distanța până la magistrală nu este foarte mare.

Avem în județul Suceava 37 de primării cu studiile de fezabilitate deja făcute”, a transmis Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.