Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat vești bune pentru pasagerii Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

Compania Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi pentru sezonul de iarnă 2018-2019.

Astfel, în perioada 28.10.2018 – 30.03.2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în august 2016, inițial cu 4 zboruri pe săptămână. În sezonul de iarnă actual  (30 octombrie 2017 – 24 martie 2018), Wizz Air operează 5 curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și Duminică.

Odată cu noul program de vară, în perioada 25.03.2018-27.10.2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019.

 

„Așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta Aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp.

Și pentru că sunt în aceste zile în Bruxellles cu ocazia evenimentelor EDEN 2017, vreau spun că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri. Am avut deja discuții cu conducerea TAROM și voi avea și alte întâlniri. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

 

 

 

One Response

  1. Gabriela

    Nu mi se pare ca o firma serioasa sa scoata de azi pe miine un zbor cu care lumea sa obisnuit .cum sa intimplat cu zborurile Treviso – Suceava…mi se pare ceva rusinos..

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.