Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că dorește să vadă rezultate în sport, indiferent de domeniu, de la primăriile care au cerut și au realizat săli de sport în ultimii ani.

Președintele CJ este nemulțumit de unii primari care vin și cer bani pentru săli de sport, motivând că au văzut aceste săli de sport la vecinii lor, iar acum vor și ei, „că e la modă”.

„A dat Guvernul sau Uniunea Europeană fonduri pentru realizarea unor săli de sport. Facem o analiză la rece să vedem ce a produs sala ta de sport, domnule primar? Dar cu prietenie, nu cu supărare. Trebuie să îl întrebi pe om dacă are și ce produce. Ce copii ai, ce performanță în sport, tenis, handbal sau fotbal ai? Ai produs ceva sau este depozit de grâu? Poate că sunt puțin nesuferit pentru unii, dar nu se poate numai să dai bani și să nu întrebi la un moment dat, dacă copiii fac sport în școli”, a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, președintele Consiliului Județean Suceava a mai declarat că nu a venit la meciurile Forestei pe stadion sau la meciurile de handbal ale echipei universitare, deoarece locuiește în Gura Humorului, iar timpul lui este foarte încărcat de când a preluat președenția CJ. Din acest motiv, afirmă Flutur, sunt oameni care îi reproșează că nu se implică și în partea sportivă.

„Vă reamintesc că în celălalt mandat al meu, am fost alături de handbalul sucevean. De asemenea, în această perioadă am purtat discuții și cu Dorin Goian, președintele Clubului Foresta. Din nefericire, nu există posibilitatea de a finanța deocamdată aceste cluburi deoarece eu am venit pe un buget realizat de fostul președinte al CJ Suceava. Și nu au fost lăsate fonduri pentru ca noi să dăm în stânga și în dreapta”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.