Consiliul Județean Suceava solicită fonduri Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și, având în vedere economiile înregistrate, să fie incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) mai multe tronsoane de drumuri județene.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, este vorba despre  DJ 178 km 27+215-30+600 Humoreni-Bălăceana pe o lungime de 3,385 km, DJ 176 km 42+700 – 48+697 Brodina-Brodina de Jos pe o lungime de 6 km.

„Aceste tronsoane de drum județean au o îmbrăcăminte din balast. În județul Suceava continuă lucrările de reabilitare pe mai multe sectoare de drumuri județene”, a transmis Flutur.

De asemenea, astăzi, la Primăria Câmpulung Moldovenesc, a avut loc dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru obiectivul de investiții Modernizarea DJ 175 A Câmpulung Moldovenesc – Rarău.

„Procedurile înaintează greu și din cauza restricțiilor impuse prin Natura 2000 așa că astăzi s-a parcurs o etapa importantă. Mai așteptăm avizul de la Mediu pentru a putea trece la demararea lucrărilor, CJ Suceava având alocate fondurile necesare. În aceste zile se execută lucrări de reparații curente și întreținere pe următoarele tronsoane de drumuri județene: La Volovăț, pe DJ 178, se execută covor asfaltic, La Stulpicani, pe DJ 177A, covor asfaltic, Pe tronsonul Stulpicani – Ostra se fac lucrări de reparații asfaltice prin plombări, La Straja şi pe tronsonul Straja – Brodina se fac lucrări de pregătire pentru executarea unor covoare asfaltice”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.