Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările la Drumul Județean care traversează orașul Liteni,  fiind prezent, alături de primarul Tomiță Onisii, și pe tronsonul de drum care leagă Liteniul de zona Siliștea – Osoi.

„Mulțumim că vă preocupați de Liteni, mulțumim că depuneți efort și pentru Drumul Județean, dar vă aduc acasă, în Liteni, unde și noi asfaltăm drumuri. Avem un proiect multi-anual, pentru 8 km de drum, printre care și satul Siliștea. Au fost drumuri de piatră și oamenii sunt foarte bucuroși că se asfaltează”, i-a transmis edilul din Liteni lui Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava s-a declarat bucuros de realizările primarului din Liteni și a precizat că va fi alături de acesta și la următoarele proiecte pe care le are pentru dezvoltarea orașului.

„Sunt umăr la umăr cu primarul nostru de la Liteni, Tomiță Onisii. Eu am venit să verific drumul județean și mă bucur că e un șantier întreg pe drumul de la Suceava la Dolhasca. Aici suntem pe un tronson care Liteniul de zona Siliștea – Osoi și iese spre Valea Glodului, la drumul județean pe care noi îl modernizăm astăzi.
Oamenii din Liteni văd că sunt bucuroși, s-a tras și canalizarea, iar primarul Onisii este un primar de toată isprava. Are școlile și grădinițele puse la punct, a asfaltat mai multe drumuri în acest mandat. Sunt alături de el și sper să fim în continuare alături, pentru ca toate străzile din acest oraș să fie asfaltate în perioada următoare”, a declarat președinte CJ Suceava.

Referitor la drumul județean, Gheorghe Flutur a precizat că este un mare câștig faptul că au început în forță lucrările de modernizare și a menționat că muncitorii s-au împărțit în patru echipe și lucrează de dimineața până seara.

Primarul Onisii i-a mulțumit lui Flutur și pentru ambiția cu care se luptă pentru autostrada ca va trece și prin orașul Liteni.

„Autostrada va da posibilitatea orașului Liteni să aibă o deschidere mult mai mare spre dezvoltare, spre civilizație, spre un trai mai bun al locuitorilor de aici și nu numai”, a transmis primarul orașului Liteni.

Gheorghe Flutur a amintit că săptămâna viitoare va semna la Suceava proiectul pentru Autostrada care leagă Suceava de București și care trece pe la Liteni.

„Autostrada A7 se va realiza pe bani europeni, circa 2,5 miliarde de euro și va avea 430 de kilometri, ca să lege Siretul de București. Este un drum pe care nu vom mai face 11-12 ore cum se întâmplă astăzi.
Eu am papucii plini de bitum. Județul Suceava este un șantier, nu numai la Liteni, ci și în alte părți și mă bucur că am primari harnici. Edilul din Liteni este unde dintre primarii pe care dacă îi dai afară pe ușă intră înapoi pe geam. Vine, cere, se zbate, are inițiativă și sunt mândru de un primar «argint-viu» cum este primarul Tomiță Onisii”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.