Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit răspuns din partea Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la scrisoarea pe care i-a adresat-o la începutul lunii martie prin care solicita începerea lucrărilor la Drumul Expres Siret-Suceava-Pașcani.

Potrivit președintelui CJ Suceava, în răspunsul de la Ministerul Transporturilor, ministrul spune „negru pe alb” că nici nu poate fi vorba despre începerea lucrărilor la Drumul Expres.

„Sunt total dezamăgit că în acest an nu se vor începe lucrările la niciun drum expres.

Nici zecile de scrisori pe care eu le-am trimis, nici amendamentele parlamentarilor liberali, nici mesajul dat de metrul de autostradă nu au sensibilizat Guvernul. Ce fel de guvernare este asta?”, întreaba Gheorghe Flutur.

Acesta susține că nu se va opri aici și că va face ce este posibil să convingă guvernarea că, pentru județul Suceava, județ de graniță cu trafic semnificativ, dar și județ turistic, pentru toată Moldova, este nevoie de rute rapide.

„Guvernul nu va finanța în acest an începerea lucrărilor această investiție, ci vorbește doar despre lansarea procedurii de licitație pentru Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic, și despre o alocație bugetară care ”urmează” – sper că în acest an”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.