Un sondaj făcut de SuceavaReporter printre suceveni, ne-a scos în evidență faptul că fostul președinte al Consiliului Județean este dorit în fruntea principalului partid de opoziție.

Dacă la nivel național PNL-ul, prin scorul obținut la alegerile europarlamentare, rămâne principalul partid de opoziție, realitatea din județul Suceava ne prezintă o altfel de situație. Prin scorul obținut de Gheorghe Flutur și echipa sa, de circa 23%, în județul Suceava putem trage o singură concluzie. Alexandru Băișanu nu mai poate fi liderul opoziției și nici nu se întrevăd perspective de viitor, atâta timp cât acesta mai rămâne liderul liberalilor.

Să nu uităm că Gheorghe Flutur a fost cel mai bun produs liberal din istoria filialei Suceava, iar în perioada în care acesta a condus organizația, sucevenii au fost reprezentați la vârf în Guvernul României, dar și în alte structuri de conducere națională. Apropierea lui Flutur de Traian Băsescu și Elena Udrea în anii anteriori trebuie privită ca o strategie politică dibace, strategie făcută în interesul și beneficiul județului Suceava, în condițiile în care Băsescu a condus România peste un deceniu.

Intervievați, sucevenii îl văd și îl vor pe FLUTUR drept principal lider al dreptei și al opoziției din județ. Adică… președinte al PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.