Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, le răspunde social-democraților în privința alocării sumei de 10 milioane de lei pentru noul spital din Fălticeni, susținând că dacă și PSD ar fi asigurat finanțare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcția unității spitalicești nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD.

„Dumnezeu să vă înțeleagă, pesediștilor!

Cu câteva zile în urmă am putut vedea încă o șmecherie ieftină, marca PSD – mă criticați că nu dau bani pentru noul spital din Fălticeni. De parcă nici acum nu știți că Spitalul nu este al Consiliului Județean, deci, conform legii, bani se alocă de municipalitate și Guvern prin Ministerul Sănătății.

Recent, Guvernul a alocat 10 milioane de lei.

Este adevărat că în urma demersurilor argumentate pe care le-am făcut în repetate rânduri ați primit de la Guvernul PNL sume importante – 5 milioane de lei în urmă cu câteva luni și 10 milioane lei chiar în aceste zile. Da, de la acest Guvern PNL care continuă să aloce bani și pe care voi îl împroșcați cu mizerii în fiecare zi.

Dacă și PSD ar fi asigurat finanțare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcția acestui spital nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD. Asta mă face să cred că sub guvernare liberală acest spital va începe să funcționeze.

Asta o știți și voi, dar vă faceți că nu vedeți, așa cum știți că nu doar Fălticeniul a primit recent fonduri de la Guvern”, a transmis Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, au primit fonduri multe localități din județul Suceava și nu doar în domeniul sănătății ci și pentru școli, baze sportive etc.

„Voi vă faceți că nu vedeți dar să știți că sucevenii văd foarte bine.

Acum, văd la voi așa, parcă vă pare rău, parcă vă este ciudă că acest Guvern PNL a dat bani la noul spital din Fălticeni. Altfel cum se poate traduce nefericita poveste pe care o emanați privind persoana mea sau despre apropierea campaniei electorale. Nici nu mă pot aștepta la altceva din partea voastră – așa spuneți pentru că așa gândiți și așa faceți voi.

Apoi, nu-mi purtați voi grija imaginii mele, pentru că eu sunt un om care îmi duc singur crucea și voi continua să mă implic total pentru acest județ. Elocvent, nu mai departe, chiar ieri, pe când eu eram în frontieră pentru a discuta despre derularea proiectului de modernizare a Vămii Siret, alt proiect blocat de voi și pentru care m-am implicat iar acest Guvern l-a deblocat, apoi, tot ieri, se inaugura o nouă cursă aeriană de pe aeroportul sucevean, legătura cu Viena, voi ieșeați cu declarații aberante, vorbe. Așa cum doar vorbe, multe vorbe au rămas în urma voastră, inclusiv cu privire la modernizarea Vămii Siret”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta le-a transmis social-democraților că mizează prea mult pe faptul că populația uită că PSD a blocat județul Suceava, inclusiv Municipiul Fălticeni.

„Sau veți dori să spuneți că achiziția de aparate de epilat pentru noul spital este o mare realizare a voastră?

Ce ar fi să încercați, pentru că merită, să faceți și voi ceva bun pentru Fălticeni și pentru acest județ, nu doar să aveți grija mea?

Nu îmi fac iluzii că veți face acest lucru, dar măcar puțină decență, domnilor – dacă am avea de la cine cere”,a  conchis Gheorghe Flutur.

 

 

2 Responses

 1. Margueritte_Kliupa

  Când herr Schmetterling il invocă pe Dumnezeu în plina campanie de PR,de rebranduire a sa,deoarece după el pute a cca 350 de morți bukowineni ,înseamnă că știe el ce știe,de aia s-a și dus la mormântul IPS Pimen,să se roage pentru ceva,nu se știe ce…Acuma i-a cășunat pe Fălticeni,o zonă care il cam încurcă,nu a știut niciodată ce să facă cu ea,ar fi cerut el vreunui guvern cu care se înțelege să fie județul Bukowina, dar ce te faci cu ăștia care dau cu rest?
  Așteptăm cu interes să sune goarna și să iasă cu altă poză cu fruntea încrețită să ne explice cum e cu Dorna Lactate,cum și de ce pleacă Lactalis de la alegătorii săi din zona de munte,pentru că până acuma a făcut pe niznaiul…Deci,herr Gyorgy,cum e cu laptele conform,cât mai e până când o să duceți ultima vacă de la Dorna la muzeu,la Ursu,că cu boii ne-am lămurit,înțelegem că îi mai păstrați în aparatul tehnic și propagandistic al dumitale…
  Dar cu turismul cum mai stai,pentru ce te-aș mai vota dacă ai dus totul de râpă,de la industrie la comerț,la turism,la sănătate,la virtute? Ca să te mai văd încă patru ani consumând kkt cu lopata dumitale butaforică, de feșter prost,scăpat din pădure la butoane? Dumneata nu înțelegi că ești perimat chiar și pentru ai tăi? Dacă nu crezi,întreabă la Iași…

  Răspunde
 2. Margueritte_Kliupa

  P.S.
  Intelegem atât de la dvs. cât și de la ministrul culturii,un fel de Play cu Bou care n-are altă treabă decât aceea de a ne explica câte un codicil din testamentul dvs. de politruc că,anume: „…Recent, Guvernul a alocat 10 milioane de lei…”
  Ințelegem,deci,în pripă,că ați avut un puseu de marinimie,unul polemic,deci guvernul meu a comis un hatâr nespecific,na-vă,mă, și vouă o ciosvârtă, ’vă muma-n kur de ciumați roșii !… Că așa reiese,e un gest discreționar,nespecific,cam pe când primarul de la roșcați tocmai anunțase că orașul va face un împrumut pentru spital,urmând ca acolo să se interneze doar pacienți PSD…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.