Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, marți, 6 decembrie,  șantierul drumului județean DJ 178 care leagă satul Humoreni din comuna Comănești de Bălăceana declarând că este încrezător că firma de construcții va finaliza lucrările înainte de termen.

„Este o investiție a Consiliului Județean Suceava pe o lungime de 3,3 kilometri cu circa 3,7 milioane de euro. E o lucrare destul de complexă, cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje, cu șanțuri periate. Într-un an și jumătate aceasta investiție va fi terminară. Am reabilitat un pod peste apa Solonețului, construim încă un pod nou de 12 metri lungime. Era de mult așteptată această legătură pe „varianta scurtă” între Bălăceana și Humoreni. Practic, legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu, Măzănăiești”, a spus Flutur.

El a menționat că CJ Suceava a avut mai multe șantiere în acest an, iar unele dintre ele s-au finalizat.

„Aici încă nu este finalizat, dar va veni și asfaltul anul viitor. Văd că firma de construcții este conștiincioasă, se ține de treabă și cred că va termina mai repede decât e prevăzut termenul în contract”, a spus Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a remarcat că firma de construcții lucrează și acum și a subliniat că sunt lucrări care se pot executa când temperatura exterioară este de zero grade Celsius.

Drumul este unul important deoarece legă Valea Solonețului de la Rădăuți prin Arbore, Botoșana, Comănești, Ilișești ajungând pe E 85.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.