Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent joi, 29 octombrie, la Vatra Dornei, unde a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local rezultat în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie și depunerea jurământului de către consilieri și de către primarul Ilie Boncheș.

„Mă bucur că particip la acest eveniment foarte important în viața municipiului Vatra Dornei. Am venit cu drag aici, să-l felicit pe Ilie Boncheș pentru al treilea mandat de primar.
Ne așteaptă o perioadă cu foarte multă treabă. De aceea, debutăm chiar de mâine, cu acordarea unui sprijin pentru spitalul din Vatra Dornei, pentru situația grea prin care trece România și județul Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ a remarcat și proiectele care sunt în derulare în municipiul Vatra Dornei, dar și drumurile care au fost modernizate în ultima perioadă, felicitându-l pe primarul Ilie Boncheș pentru munca depusă alături de echipa sa.

„Mandatul în care pășim astăzi este un mandat de la care dornenii și sucevenii așteaptă multe, în special gazul metan. Îmi doresc foarte mult ca anul viitor să avem aici posibilitatea să aprindem flacăra de la gazul metan. În paralel, primăriile din Țara Dornelor trebuie să se pregătească pentru extinderea, pe bani europeni, a rețelei de gaz metan”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a menționat și proiectele de apă și canal, dar și proiectele de infrastructură care trebuie implementate în municipiu. De asemenea, Gheorghe Flutur a adăugat că în zilele următoare urmează să se intre în linie dreaptă cu documentația pentru Centura Ocolitoare a municipiului Vatra Dornei.

„Venirea mea aici înseamnă o mână întinsă către Dorna, care are nevoie de sprijin, și parteneriate pentru dezvoltarea locală. Foarte importantă este unitatea după această campanie electorală, să dezbrăcăm hainele politice și să luptăm împreună pentru a limita pierderile din pandemie”, a conchis Gheorghe Flutur.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.