Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la deschiderea noului an universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare”. Acesta i-a felicitat pe profesori și studenți pentru performanțele pe care le-au înregistrat până acum. De asemenea, Flutur le-a urat succes bobocilor care vor studia începând cu acest an la universitatea suceveană.

Pe de altă parte, șeful administrației județene a subliniat că apreciză eforturile Universității „Ștefan cel Mare” Suceava în lupta cu pandemia de coronavirus, precizând că instituția superioară de învățământ merită aplauze îndelungi.

„Încep prin a mulțumi Universității «Ștefan cel Mare» Suceava pentru implicarea excepțională la nivel academic, dar și pragmatic în lupta contra pandemiei. N-am să uit niciodată că ați fost primii care v-ați pus la dispoziție priceperea, pregătirea și curajul ca să fiți alături de noi în această luptă care, din păcate, a debutat aici, la Suceava”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a adăugat că numărul mare de boboci ce vor studia la USV arată că instituția superioară de învățământ este din ce în ce mai apreciată.

Totodată, șeful administrației județene a reamintit celor prezenți că s-a implicat activ în parteneriatul cu USV, chiar din veremea în care era director al Direcției Silvice, perioadă în care a donat USV clădirea în care funcționează astăzi rectoratul universității.

„A doua semnătură nu e foarte departe. Urmează să vă dăm terenul pentru construirea Facultății de Medicină. Cred foarte mult în parteneriatul cu Spitalul Județean Suceava, pe care dorim să îl transformăm în Spital Clinic, iar asta se poate face doar cu o Facultate de Medicină”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.