Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi, împreună cu primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, la inaugurarea compartimentului de Anestezie și Terapie Intensivă – ATI din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Compartimentul este compus din 4 saloane, are 8 paturi, fiecare având unitate de transfuzii sangvine. Este dotat cu aparat Roentgen mobil pentru a efectua radiografii la patul bolnavului.

Valoarea investiției este de 1.305.000 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri proprii de Primăria Câmpulung Moldovenesc și Spitalul Municipal.

„Aici, și noi, Consiliul Județean, prin Spitalul Județean de Urgență Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalații de sterilizare.

Îl felicit pe domnul primar Mihăiță Negură și conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a adăugat că deși municipiul Câmpulung Moldovenesc a trecut prin momente dificile, mereu a fost alături de autoritățile locale și de comunitatea din orașul de la poalele Rarăului.

„Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut și prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza ”celebrului” Program Utilități și Mediu, ”opera” pesediștilor.

Voi continua să-i sprijin pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc rațional banii publici”, a conchis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.