Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat sâmbătă la adunarea regională PNL pentru regiunea nord-est unde a vorbit despre nevoia urgentă de autostrăzi care să lege Moldova de celelalte provincii istorice.

Avem nevoie de autostrăzi care să ne lege și pe noi de celelalte provincii, pentru că noi am exportat, din păcate, peste jumătate de oameni la muncă în străinătate, și asta nu este o laudă. Poate că aceste autostrăzi s-ar putea numi și autostrăzile întoarcerii. Nu este suficient metrul de autostradă de la Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a transmis și că o Românie normală înseamnă ca puterile statului să aibă reguli de funcționare și să fie respectate reciproc.

O Românie normală înseamnă instituții ale statului care să funcționeze după reguli clare și să ofere siguranță și protecție cetățeanului cinstit. O Românie normală înseamnă ca puterile statului să aibă reguli de funcționare și să fie respectate reciproc, chiar dacă va fi să modificăm Constituția. O Românie normală înseamnă reglementarea statutului alesului și a numitului. Uitați-vă la PSD, care a inversat scara de valori, numitul fiind mai puternic decât alesul. Este o realitate cruntă pe care o vedem astăzi. O Românie normală înseamnă un buget transparent, inteligent și echilibrat”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

La adunarea regională PNL de la Iași au participat președintele Klaus Iohannis și liderii PNL Ludovic Orban și Rareș Bogdan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.