Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air a introdus noi curse aeriene din Suceava către Germania, pe aeroportul din Memmingen. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile către Germania vor începe să fie operate începând cu data de 17 iunie 2019, biletele fiind puse deja în vânzare pe site-ul Wizz Air.

„O veste foarte bună, extrem de importantă, pot sa va anunț de aici de la Graz, unde suntem cu o delegație a județului Suceava. Se introduc zboruri de la Suceava spre Germania, aeroportul din Memmingen. Cursele, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, luni, miercuri și vineri, se introduc începând cu data 17 iunie, vor fi operate de compania Wizz Air”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest lucru are loc după demersurile începute anul trecut de Consiliul Județean Suceava, în cadrul acțiunilor desfășurate în cadrul parteneriatului cu Regiunea Schwaben.

„Nu aveam curse spre Germania, spre centrul Europei. Acum Suceava este legată de cea mai dezvoltată zonă a Germaniei, Bavaria și Bad Wurtenberg. De la aeroportul Memmingen situat la 100 de kilometri de Munchen și la 100 de km de Stutgard se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei și sunt conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Imediat după introducerea noilor curse spre Germania, prețurile pentru un zbor, de la Suceava la Memmingen pleacă de la 100 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.