Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent pe șantierul de pe DJ 208, la granița cu județul Iași, acesta declarându-se mulțumit de ritmul în care lucrează constructorul.

„Suntem la hotarul dintre județul Suceava și județul Iași, pe DJ 208 din subordinea CJ Suceava, drum care se modernizează pe fonduri europene.
Această legătură între Suceava și Iași presupune modernizarea întregului tronson. Aici, la graniță, noi am avut șansa să începem deja lărgirea și modernizarea drumului. Au intrat cu toată forța constructorii. E un drum care până la Suceava are 46 de kilometri, cu foarte multe lucrări, cu poduri, podețe. Am văzut aici că se lucrează la lărgirea platformei drumului. Am să rog constructorii să fie foarte atenți în ceea ce privește accesul la gospodării și să tragem tare acum, când ziua e mare și vremea este încă bună, pentru că atunci când va începe să plouă vor fi probleme”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a precizat că, până în momentul de față este mulțumit de ritmul în care lucrează constructorul.

„Salut că s-au început în forță lucrările, de aici, de la granița cu județul Iași, se îndreaptă spre Dolhasca și până la Suceava sunt încă șapte șantiere de lucru deschise. Este o investiție de 23 de milioane de euro, acest drum până la Suceava, care trece prin Dolhasca, Liteni, Udești, Bosanci, Ipotești. Deservește aproximativ 55.000 de locuitori. Este o lucrare curajoasă: are 71 de podețe, 6 poduri, din care unul nou. Se lucrează intens în momentul de față, sunt șapte echipe care și-au împărțit tronsoanele de drum și mă bucur că au început de la granița cu județul Iași”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a transmis că speră ca, într-o perioadă relativă scurtă de timp, această zonă să aibă unul dintre cele mai moderne drumuri din județ.

„Acest drum e așteptat de mult timp. Am fi putut începe mai repede, dacă ordonanța care a modificat datele contractului, ordonanță dată de PSD, nu ne-ar fi obligat să reluăm licitația. Până la urmă am rezolvat și această problemă și suntem în șantier pe toată ruta”, a conchis Gheorghe Flutur.

One Response

 1. florin

  speram sa se tina de cuvant dl.flutur, cu podurile si podetele pt. acces din DJ in drumurile laterale, comunale.
  aceeasi problema cu podetele este si la moara nica spre frumoasa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DJ 209 C.
  speram sa mai tina vremea buna si sa se faca lucrari de calitate, asta insemnand si marcaje, dar si indicatoarele rutiere necesare.
  spor la treaba!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.