Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările de modernizare a drumului care leagă Mălini de Slatina.

„Suntem la Găinești, pe drumul județean care leagă Mălini de Slatina și Găinești pe traseul care vine spre Mănăstirea Slatina.
Acest drum, modernizat de CJ Suceava, are 12,3 km. Vor fi aici construite 4 poduri noi, de 6 m, un pod reabilitat și 29 de podețe. De asemenea, lărgim drumul. Platforma drumului va avea 8 metri, din care 6,5 m de carosabil. E vorba de două straturi de asfalt, e vorba de 2,5 km de ziduri de sprijin și peste 10 km de șanțuri”, a declarat Gheorghe Flutur.

Potrivit președintelui CJ Suceava, această modernizare deschide zona spre dezvoltare turistică, pentru că traseul Găinești-Slatina are un potențial turistic extraordinar.

„Pe traseul acesta s-a tras apă și canal și acum CJ Suceava, cu 5 milioane de euro de la Guvernul României, finanțează modernizarea acestui drum. În această vară am lucrat și la modernizarea celuilalt drum de la Mălini, care merge spre Borca, am lucrat la modernizarea drumului de la Cornu Luncii spre Mălini și procesul de modernizare a drumurilor județene din Suceava continuă”, a mai declarat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a menționat că acestea nu sunt singurele șantiere unde se lucrează momentan.

„Nu numai aici avem șantiere. Avem șantiere la Boroaia, la Vulturești, la Hârtop, la Mușenița, pe Rarău, la Pleșa, Mănăstirea Humorului, la Horodniceni, la Satu Mare. Acum, când vremea ne permite, noi tragem tare, ca să câștigăm timp, pentru că vine vremea rea și atunci va fi mai greu pentru constructori”, a conchis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.