Astăzi, 4 octombrie 2016, la Munchen, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la deschiderea oficială a Târgului Expo Real. Alături de președintele CJ, din delegație au mai făcut parte și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, un reprezentant din partea Universității „Ștefan cel Mare” Suceava dar și președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Nicolae Troașe.

Președintele CJ Suceava i-a îndemnat pe investitori să investească în Bucovina, prezentându-le potențialul uman al județului și a resurselor naturale din Suceava. Totodată, Flutur le-a prezentat invitaților Universitatea „Ștefan cel Mare”  Suceava, parcul agroindustrial din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, centrul de afaceri cu cele opt pavilioane și parcul de industrie alimentară Suceava – Botoșani.

Flutur a subliniat faptul că potențialul județului Suceava este demonstrat de primul loc pe care îl ocupă la nivel național, în ceea ce privește prelucrarea cărnii și a laptelui. De asemenea, președintele CJ Suceava le-a vorbit potențialilor investitori despre turismul din Bucovina, de tradițiile și de monumentele unice ce se află aici.

În cadrul evenimentul, Gheorghe Flutur a purtat mai multe discuții cu reprezentantul Camerei de Comerț România – Germania, Sebastian Netz. De asemenea, delegația suceveană a purtat discuții cu diverși oameni de afaceri din Germania și din întreaga lume care își doresc să investească în județul Suceava.

expo-real

Expoziția EXPO REAL are loc la Munchen, Germania, în perioada 4 – 6 octombrie 2016. Aceasta a ajuns la cea de-a 19-a ediție a celui mai mare târg imobiliar și de investiții din Europa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.