Președintele unic al PNL Suceava și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a prezentat cele cinci teme principale pe care se va axa în campania electorală.

 

Prima, după cum susține acesta, este misiunea echipei liberale în județul Suceava. Relansarea procesului de dezvoltare și modernizare a județului, de care este „atâta nevoie după o stagnare în perioada PSD-istă din ultimii 4 ani”.
A doua temă se referă la strategiile și modul în care sunt atrase fondurile necesare. Flutur a precizat că va discuta strategia cu colegii de partid, deoarece „până la urmă scopul nostru este de a crește veniturile populației, a bunăstării, a siguranței și confortului populației. Pentru asta optăm, ca lideri politici care candidam, pentru administrația publică locală”, declară Flutur. ion lungu si gheorghe flutur
Tema trei se referă la promovarea culturii asociative și a parteneriatelor în județul Suceava. Promovarea, în special a brandului „Bucovina”, și relansarea în forță a promovării brandului „Bucovina”, de care este atâta nevoie.
Tema patru propusă de Gheorghe Flutur este despre modul în care vor acționa. Acesta nu a dorit să prezinte mai multe informații.
Ultima temă propusă este legată de echipa cu care va acționa. Vor fi parteneriate cu primarii, consilierii locali și județeni, specialiști pe care PNL îi are și doresc să se implice în proiectele PNL. Acesta a precizat că are nevoie inclusiv de parteneriate cu mass-media, ONG-uri și instituții de învățământ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.