Actori fără diplomă:

Gheorghe Flutur – președinte Consiliul Județean Suceava

Sorin Filip – manager Centrul Cultural Bucovina

Ion Drăgușanul (Gâză) – referent studii medii Centrul Cultural Bucovina

Andrei Teodor Drăgușanul – director artistic Festivalul Bucovina Rock Castle

 

Centrul Cultural Bucovina, supapa lui Flutur pentru deturnarea banilor publici

    Începând cu anul 2008 președintele nou ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în aventura sa vremelnică prin județul Suceava, inventează o instituție de muls bani publici, intitulată Centrul Cultural Bucovina, prin intermediul căreia a decis să deturneze și să spele bani în interes personal și de grup, punând preș slugilor sale fidele atât bugetul județean, interesul public, istoria locului, dar și tradițiile comunității bucovinene.

 

Festivalul de muzică rock al plodului lui Drăgușanul, piatra de temelie a îmbogățirii frauduloase a clanului mafiot Drăgușanul

     Tot din aceeași perioadă, individul care a îmbinat politica cu jurnalismul și a supt de la toate țâțele partidelor care vremelnic s-au perindat la putere, respectiv Partidul Comunist Român, FSN, PD, PNL, PNȚCD, PDSR, PDL, PSD și iarăși PNL, șeful mafiei șantajiste sucevene, Ion Drăgușanul, a inventat, pentru plodul său ratat, o serie de festivaluri și evenimente artistice decontate din bani publici de șeful mafiei județene.

Una dintre găselnițele impostorului culturnic, după ce a văzut că alte genuri de drăcie nu i se potrivesc plodului, dătătoare de bunăstare și încredere de sine, a fost chiar festivalul cu sataniști și drogați din templul sacru al lui Ștefan cel Mare, Cetatea de Scaun a Sucevei.

Ion Drăgușanul, inventatorul local al jurnalismului de șantaj, denumit de Flutur ca fiind Mercenarul Negru al Sucevei, a fost rebrenduit și reconfigurat, fiind redenumit liderul local al sociopaților plagiatori din cultura bucovineană, primind în dar, la noul botez parapolitic, de la Zeul comunității locale, un proiect artistic de amploare intitulat Bucovina Rock Castle.

 

Festivalul organizat și finanțat de Consiliul Județean, la un pas de a fi luat pe ”persoană fizică” de impostorul cultural Ion Drăgușanul

     După edițiile derulate în care s-au cheltuit din surse publice peste jumătate de milion de euro pentru afirmarea și confirmarea evenimentului artistic la nivel internațional, managerul Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, un artist consacrat la evenimentele private ale politicienilor și factorilor de decizie locali, a solicitat președintelui Flutur creșterea de trei ori a tarifelor de intrare în incinta Cetății de Scaun a Sucevei pe perioada derulării festivalului rock.

Creșterea tarifelor face parte din strategia lui Ion Drăgușanul pentru îmbogățire ilicită inclusiv în ultimul an de activitate al acestuia în cadrul Centrului Cultural Bucovina. Ulterior, acesta dorește a gestiona manifestarea artistică prin intermediul fiului său, Andrei Teodor Drăgușanul, dar și din postura de bugetofag expirat prin care va cumula pensia cu salariul, tot în cadrul aceleași instituții publice angajatoare.

Din surse sigure, Ion Drăgușanul, împreună cu membrii familiei sale, la fiecare două ediții de festival organizate și decontate de Consiliul Județean Suceava, devine posesorul unor fonduri ilicite în echivalentul valorii necesare achiziționării unui apartament. Diferențele de sume decontate și ilegal obținute ajung însă în buzunarele altor persoane ierarhic superioare lui Ion Drăgușanul.

Andy Drăgușanul, drogul minții și bastardul făcător de bani negri pentru fostul mercenar de presă

     Dacă Ion Drăgușanul a fost un ucenic submediocru, agramat și incult, devenind o stea neagră a culturii bucovinene abia spre pensie, totuși, fiul său, Andrei Teodor Drăgușanul, a reușit această realizare marcantă încă de la o vârstă fragedă.

Andrei Drăgușanul este solistul trupei de rock alternativ Toy Machines, fiind și drogul minții creatoare a impostorului culturnic Ion Drăgușanul. Cu mintea și trupul întunecate, dar cu organele ieșindu-i proeminent și ostentativ, Andrei Drăgușanul a sperat că nivelul de serotonină și testosteron îi va crește odată cu bugetul festivalului de rock și cu maturizarea vicleniei, precum în cazul lui Zeus de Bucovina.

Deturnat din scormonitul prin arhive și deranjarea morților din cripte, Ion Drăgușanul s-a trezit brusc că i-a dispărut creierul, iar neuronii îi fuseseră înlocuiți de peisaje sterpe mental, populate de tufișuri și de câțiva greieri singuratici. În comun acord cu alți slugoi ai politrucilor vremelnici au decis să-și transmită, singuri, cu cerere, la un organ și mai proeminent, toate documentele frauduloase și dovezile cu care au prins cheag în anii ’90 și pe care nimeni nu mai reușea să le aducă la lumină.

Însă, euforia din timpul singurului orgasm intelectual a fost scurtă, tocmai datorită faptului că, cantitatea de endorfine și dopamină este controlată de creier, și cum acesta lipsea, era de așteptat ca anticiparea unui moment palpitant de după actul idiot de curaj avut, apreciat de altfel de cei chinuiți, să fie o iluzie pentru cei aflați în sevraj. În schimb, fantezia irealizabilă a pârdalnicilor din cultura bucovineană, va fi realizabilă, în următorii ani, de chinuiții vremurilor actuale și va rămâne în istoria Bucovinei ca un act marcant de rejectare a non-valorilor penale.

     Primul reject l-a primit chiar directorul artistic al Festivalului Bucovina Rock Castle, Andrei Teodor Drăgușanul, care a fost condamnat pentru drogarea minții creatoare a lui Ion Drăgușanul, astfel că impostorul culturii nu a considerat, din calitatea de (ne)ziarist, să avizeze ca fiind oportună și necesară dezbaterea publică a unui subiect cu adevărat de interes public pentru posteritatea neamului și a culturii hard-rock bucovinene, respectiv faptul că fiul său, numitul Andrei Teodor Drăgușanul, pe care l-a înscăunat abuziv director  artistic/președinte al Festivalului de muzică rock Bucovina Rock Castle a fost condamnat prin Sentința penală cu nr. 240/14.08.2018 de către Secția Penală a Tribunalului Cluj în Dosarul nr. 1174/117/2018, urmare a rechizitoriului din 14.03.2018 emis în D. 242 D/P/2017 al DIICOT Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, în vederea consumului. Directorul artistic, Andy Drăgușanul, în timp ce se afla în zona festivalului de muzică Electric Castle din Bonțida, județul Cluj, a fost reținut, iar urmare a percheziției corporale s-a dovedit că deținea asupra sa THC canabis, MDMA amfetamină – ecstasy și două foițe de staniol cu urme de pulbere.

Cercetările continuă și pentru infracțiunea de trafic și consum de droguri de risc, inclusiv în perioada organizării Festivalului de muzică Bucovina Rock Castle Suceava al cărui director artistic este și în prezent – conform proiectului editorial întocmit de Ion Drăgușanul și ce va fi supus aprobării după votarea bugetului în ianuarie 2019.

 

     Gheorghe Flutur, deși cunoaște toate acțiunile și faptele care se circumscriu unei activități de natură infracțională, este pasiv la realitatea actuală, acesta devenind activ doar în prezența unor substanțe intitulate acid Gama HidroxiButiric. Mai mult, Flutur ar trebui să scoată urgent muzica satanistă din Castle, deoarece tot castelul, dar și memoria lui Ștefan cel Mare și Sfânt, îi poate duce la pierzanie pe toți. De asemenea, trebuie să elimine acest condamnat din organizarea festivalului Bucovina Rock Castle, deoarece există un risc major ca acest drogat să influențeze comportamentul și viața tinerei generații sucevene, în mod negativ, fiind un rău exemplu pentru aceștia, drept pentru care, nici părinții responsabili nu ar trebui să-și mai lase copiii să participe la acest eveniment toxic atât timp cât este gestionat de membrii familiei Drăgușanul.

Sentința penală nr. 240/2018 a rămas definitivă la data de 11.09.2018, iar în fața instanței de judecată inculpatul Andrei Teodor Drăgușanul a recunoscut fapta, afirmând, cu lacrimi în bot, că o regretă. La fel a procedat și în fața organelor de urmărire penală a DIICOT Cluj, dând un exemplu demn de urmat de mafia clanului Flutur-Drăgușanul în fața organelor de organe din Suceava, capitala neîncununată a Moldovei de azi și frumoasei Bucovine gunoiere de mâine.

În cazul recunoașterii faptelor, aceștia fiind fără antecedente penale, instanța poate fi convinsă că pentru îndreptarea lor nu este necesară executarea și pot fi obligați doar la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, fiind în culpă procesuală în baza art. 274 alin. (1) și (2) C. proc. pen., iar în baza art. 85 alin. (2) C. pen. se poate impune doar efectuarea unui număr de zile de muncă în folosul comunității, lucru care ar fi apreciat pozitiv de electoratul sucevean în perspectiva următoarelor alegeri locale.

Autor: Titi Popescu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.