Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorge Flutur, îi răspunde senatorului Ioan Stan, după ce, cel din urmă, a adus mai multe acuze la adresa Guvernului Orban și al său. Astfel, Flutur îi recomandă lui Stan să țină cont de toate realizările făcute de liberali și de toate blocajele create de social democrați înainte de a mai ieși public cu alte declarații defăimătoare.

„Ioan Stan continuă să fie penibil și să se acopere de ridicol, zi de zi. Nu aștept să mă aplaudați pe mine sau Guvernul acesta, dar trebuie să fii complet depășit din punct de vedere politic, pentru că altfel nu-mi explic de ce să critici Guvernul și administrația liberală că a dat 15 milioane de lei Spitalului din Fălticeni, că au început lucrările la magistrala de gaz spre Vatra Dornei, că s-au aprobat deja indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Vămii Siret, că s-a deblocat proiectul apă-canal care a zăcut ani de zile în sertarele guvernării PSD, că au început lucrările la drumurile județene de pe Axa strategică Suceava – Iași, blocată ca urmare a efectelor Ordonanței de Urgență 114, că a crescut de 10 ori numărul de pasageri pe Aeroportul International «Ștefan cel Mare Suceava», că s-au modernizat peste 300 de km se drumuri județene în ultimii ani, că a crescut substanțial numărul de turiști în județul Suceava, că s-au alocat fonduri pentru lucrările pe proiecte guvernamentale pentru toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor. Și atunci, decât să invocați «gura lumii», mai bine să căutați răspunsuri pentru a explica sucevenilor de ce ați îndatorat județul nostru cu peste 80 milioane Euro pe proiectul marca PSD Utilități și Mediu, la care sucevenii plătesc rate și dobânzi enorme fără a beneficia de gaz metan, de ce ați prelungit la nesfârșit finalizarea șoselei de centură a Sucevei și multe altele de acest fel. Guvernarea pesedistă a blocat județul Suceava, iar voi ca filială județeană ce ați făcut? Nimic, decât să vă manifestați ca o improvizată unitate turistică de primire pe furiș, de nici ai voștri de la centru nu știau dacă sunt la Frasin sau în Hunedoara. În logica ultimelor voastre ieșiri, nu m-aș mira să văd critici și la adresa Președintelui Klaus Iohannis care a reușit să obțină la recentele negocieri o sumă incredibilă pentru Romania, 80 miliarde de Euro, o sumă la care PSD nici nu putea să viseze, dat fiind credibilitatea voastră dezastroasă în Europa”, a declarat președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

3 Responses

 1. smaranda

  a crescut nr. de turisti in sv? cand? poate dupa ce a facut nechifor transraraul.
  anul asta a crescut exponential nr. mortilor de covid si suceava carantinata cu forta!
  stiati ca la moara primarul nu mai aproba nici un bransament nou la apa potabila?
  asta inseamna dezvoltare?
  stiati ca la moara dureaza peste 3 luni un simplu bransament la energie electrica?
  stiati ca la moara am facut cereri pt. gaz de un an si jumatate si acelasi primar ranjeste pervers cand il intrebi de ce nu s-au apucat de proiect din 2016?
  mai scutiti-ne cu aberatiile voastre din presa, ca in realitate sunteti toti la fel!

  Răspunde
 2. bad rules

  d-le flutur, stiti care e maximul de ridicol si maximul de penibil in suceava? faptul ca de atatia ani il tineti director la cadastru pe mocanu. cu ce pret faceti asta?
  faptul ca ii acoperiti mizeriile pe care le face an de an, faptul ca a transformat oficiul de cadastru de la suceava intr-un serviciu pe persoana fizica, iar dvs. va prefaceti ca totul e minunat.
  sa va fie rusine, d-le flutur!
  in dictionarul ilustrat, in dreptul cuvantului penibil este poza lui mocanu, iar la cuvantul ridicol este poza lui flutur.
  unul psd, altul pnl. in fapt, aceeasi mizerie.
  nu m-am uitat inca la cuvintele lacomie, minciuna, hotie si coruptie, dar am o banuiala a cui poze ar putea fi.
  in logica putreziciunii celor treij de arginti, desigur.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.