Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar.
„Mi-am exprimat îngrijorarea că în proiectul de Buget pe 2018 este prevăzută o sumă nesemnificativă în dreptul acestui important obiectiv de investiții. Am insistat pe argumentul că există o creștere continuă a traficului rutier dinspre Siret și Rădăuți, că apar frecvent ștrangulări în Șcheia și Obcini, Municipiul Suceava. Am ridicat și problema respectării unor grafice de execuție a lucrărilor, după ce în luna august finanțarea centurii se asigură cu fonduri europene”, a declarat Gheorghe Flutur.
Acesta a precizat și că a avut și o discuție cu un secretar de stat din minister și a solicitat să se revină asupra previziunilor din Proiectul de Buget pe 2018, să se găsească o soluție pentru ca șoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în anul Centenar 2018.
„În ultima perioadă au fost prea multe discuții și controverse cu privire la termenul de finalizare a acestei rute ocolitoare. Acum cred că a venit momentul pentru ca toți parlamentarii suceveni să sprijine efectiv finanțarea în vederea finalizării acestui obiectiv guvernamental în anul Centenar”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.