Președintele Consiliului Județean Suceava a anunțat că are în vedere mai multe parteneriate pentru dezvoltarea zonei metropolitane.

„Am discutat cu primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și vom face un parteneriat pentru al doilea parc industrial la Termica, pentru că vor veni investitori. Vreau să facem un parteneriat cu Primăria Suceava și pentru Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Astfel, sunt dispus să propun plenului Consiliului Județean să facem un schimb cu sindicatele, inclusiv cu Conacul de la Călinești, pentru Casa de Cultură, ca să o putem renova și să o dăm într-un circuit civilizat”, a transmis Gheorghe Flutur.

Potrivit președintelui CJ Suceava, un alt parteneriat are în vedere amenajarea de piste pentru biciclete, în toată zona metropolitană a Sucevei.

One Response

 1. dorin

  d-le flutur, terminati odata cu asfaltarile si dati drumul marilor proiecte.
  noua ne clantane dintii in gura pana la liteni, ca-s praf placile de beton de pe dj 209c si voua va arde de facut piste pt. biciclete?
  ori v-ati molipsit de la dziminski, ca numai asta e vizitat odata-n viata de prim ministrul romaniei si el ii cere bani pt. pista de biciclete, cand sunt atatea gospodarii care n-au apa de la retea si e colbul la genunchi pe strazile laterale.
  avem nevoie de drumuri asfaltate, avem nevoie de apa, canalizare, gaz, o piata civilizata de legume in zona metropolitana si in afara municipiului. apoi piste de biciclete si ciresi japonezi.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.