Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat încântat de modul în care a fost organizat Târgul „Produs în Bucovina”, la Cluj, considerându-l un adevărat succes.


Avem posibilitatea să facem reclamă Bucovinei și în special ofertei turistice care este extraordinară la noi. Avem peste 16.000 de locuri de cazare și să știți că nu am ales întâmplător Clujul. L-am ales pentru că statisticile arată un procent foarte mare de clujeni, oameni din Ardeal, care vizitează și înnoptează în pensiunile și stațiunile turistice din județul Suceava”, a spus acesta.

Gheorghe Flutur a apreciat oferta turistică a județului, dar și numărul mare de vizitatori de la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”.


Romsilva este venită cu fructe, ciuperci de pădure, poveștile pădurii din zona noastră, a Bucovinei, și apoi toată gastronomia renumită: de la murături, ciuperci, la produse din carne, produse din lapte și fel de fel de surprize, de la roata olarului, până la cei care produc păstrăvul în cobză. Sunt lucruri care cred eu că nu trec neobservate și este o mare reușită ce am făcut noi în aceste zile la Cluj”, a completat președintele CJ Suceava.
Potrivit lui Flutur, peste două săptămâni, Asociația „Produs de Cluj” va participa la Târgul de Toamnă Bucovina, de la Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.