Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, la aflarea primelor rezultate ale alegerilor prezidențiale conform cărora Klaus Iohannis se află pe primul loc, la o distanță considerabilă de candidatul de pe locul doi, Viorica Dăncilă, că acest scor reprezintă o mare victorie pentru România.

Am început săptămâna luni foarte bine când a trecut guvernul liberal. O închidem astăzi, duminică, foarte bine, cu candidatul pe locul 1, care are mai mult decât Barna și Dăncilă la un loc.
De la europarlamentare și până acum, candidatul Partidului Național Liberal, partid care făcea 27%, face acum 42%. PSD-ul cu Viorica Dăncilă, de la 23-24% se duce la 22% și USR-ul scade de la 24 la 16%. Asta înseamnă că un singur partid și candidatul său, de departe, sunt câștigătorii acestor alegeri. Cred că e o mare victorie pentru România”, a transmis Gheorghe Flutur.

Acesta a declarat că așteaptă surprize plăcute după numărarea buletinelor de vot din toate secțiile de votare și speră ca peste jumătate din voturi să fie pentru Klaus Iohannis.

Aștept la Suceava surprize plăcute, aștept peste 50% pentru Klaus Iohannis. Vreau să felicit echipa liberală minunată de aici de la Suceava și să le mulțumesc tuturor foarte mult.
Primele calcule arată că acești candidați de dreapta au câștigat două treimi din voturi. Dacă adunați voturile de la Iohannis, Barna și Paleologu, plus Diaspora, care în mare parte va veni tot către dreapta, acest lucru arată că un președinte în România are un culoar de două treimi de voturi. Asta înseamnă enorm de mult și asta înseamnă autostradă pentru Moldova și Suceava”, a conchis Gheorghe Flutur.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale 2019 se va desfăşura peste două săptămâni, pe 24 noiembrie 2019.
Bătălia finală pentru funcţia de preşedinte al României, pentru următorii cinci ani, se va da între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.