Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, reușește să arate în fiecare zi că este de două ori OM și mai apoi, primar.

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii

Este omul pe care n-o să-l găsești niciodată stând la birou și așteptând să treacă ziua, întrucât acest primar aleargă zilnic cu proiecte, se zbate pentru a obține finanțări sau este pe șantiere. Îl găsești și cățărat pe o casă, dacă se întâmplă vreun necaz unui om, ajutând la reconstruirea casei, îl găsești între oameni atât atunci când le este bine, dar mai ales când au nevoie de ajutor.

„M-am căsătorit cu o bucovineancă și astfel am devenit și eu bucovinean. Iubesc comuna în care sunt primar și consider că Dumnezeu că a vrut să ajung pe aceste meleaguri. Nu mă simt niciodată mai împlinit ca atunci când îi ajut pe oameni”, a spus Gheorghe Fron.

Dovedind încă o dată că „omul sfințește locul”, primarului Fron nu îi este rușine astăzi nici să se uite în ochii locuitorilor din comună și asta pentru că timp de patru ani n-a avut timp să se plictisească și a arătat cât de mult îi pasă de comuna sa.

Astăzi, când spui Cornu Luncii, spui și: infrastructură rutieră, aproape toate drumurile din comună fiind betonate și pietruite, spui și școli modernizate, spui și dispensar medical dotat la standarde europene, spui și activități culturale.

„Este drept că nu prea cred în expresia «nu se poate» și încerc să găsesc o rezolvare pentru fiecare problemă care apare în comunitate. Nu poți să mulțumești 7.000 de oameni, dar poți să le dovedești tuturor că sunt la fel de importanți pentru tine ca primar”, spune astăzi Gheorghe Fron.

Comuna Cornu Luncii, evoluție clară de la an la an

Gheorghe Fron a înțeles rolul educației într-o societate, astfel că, școlile din comună au fost reabilitate și modernizate, cu fonduri proprii, de la Guvern sau de la Banca Mondială. Drumurile din comuna Cornu Luncii arată astăzi cum ar trebui să arate toate drumurile din această țară, iar pentru această reușită, primarul Fron recunoaște că nu i-a fost chiar ușor.

Tot din fonduri proprii a fost alocată suma necesară finalizării Căminului Cultural din Cornu Luncii și a celui din satul Băișești, pentru care s-au obținut fonduri de la Uniunea Europeană.

Tot la capitolul realizări putem aminti și de îndiguirea râului Moldova pe ambele maluri, intabularea gratuită a terenurilor din comună, de modernizarea rețelei de energie electrică prin înlocuirea transformatorului, dar și de extinderea rețelei de canalizare.  Biserica pe stil vechi Sf. Pantelimon, cât și Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil au fost dotate cu centrale termice.

Cabinet stomatologic din comuna Cornu Luncii

Tot în comuna Cornu Luncii există și două cabinete medicale individuale de medicină generală, precum și un cabinet stomatologic care nu se diferențiază cu nimic față de unul de la oraș, dar și un cabinet medicină veterinară.

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, candidează la alegerile din 5 iunie pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Social Democrat, acesta afirmând că își dorește să continue proiectele la care a lucrat, iar proiectele pe care le va implementa în următorul mandat, vor avea același scop: modernizarea și dezvoltarea comunei Cornu Luncii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.