Se pare că există oameni care se „hrănesc” cu răutate și scandaluri. După ce ani de zile a depus sute de plângeri și reclamații împotriva edilului din comuna Cornu Luncii, Gheorghe Fron, se pare că acum Maria Tretiag, i-a predat ștafeta soțului ei, să ducă mai departe un circ ieftin.

Valerian Tretiag, cel care pretinde că a fost agresat, povesteşte că totul s-a petrecut duminică după prânz, când a trecut cu bicicleta prin faţa casei primarului Gheorghe Fron. El spune că edilul, care se afla la poartă împreună cu două persoane, l-a oprit din drum și mai mult decât atât, când  a dorit să plece primarul l-a bătut cu palma pe spate.

Contactat telefonic, edilul comunei, Gheorghe Fron, ne-a declarat că, din nou, este vorba despre o înscenare și despre o minciună.

„Când am fost vinovat, am recunoscut și mi-am cerut scuze în nenumărate rânduri. Acum,însă,nimic nu este adevărat.A treia zi de Crăciun am condus doi musafiri la poartă, iar pe drum, trecea cu bicicleta, Valerian Tretiag ,soțul Mariei Tretiag. L-am întrebat dacă și  de Crăciun, merge la Ilisei Dimitrie, la scris reclamații mincinoase. Crăciunul este o sărbătoare sfântă și se sărbătorește în familie ,nu făcând rău la alții”, a declarat Gheorghe Fron.

În același timp, Fron a subliniat faptul că toți cetățenii din Cornu Luncii îi condamnă pentru ce au făcut și nimeni nu le răspunde la „bună ziua”.

„Această familie face reclamații după reclamații tendițioase, la adresa tuturor, ceea ce a dus la o reacție negativă din partea populației. Doresc să-i dau în judecată pentru defăimare,denunțare calomnioasă, pe toți cei care au mințit și care nu s-au informat înainte de a comenta acest subiect”, a conchis Fron.

Conflictul dintre familia Tretiag şi primarul comunei Cornu Luncii a ajuns cunoscut după ce Maria Tretiag, soţia celui care susține că a fost agresat, l-a filmat cu o cameră ascunsă pe primar.

Trebuie amintit faptul că această familie este recunoscută în toată comuna ca fiind una care se remarcă prin reclamații, scandaluri, dar și prin consumul de băuturi alcoolice.

Pentru cei care nu știu, această familie a fost dată afară disciplinar din două localități până acum, iar asta se pare că nu schimbă nimic comportamentul lor.

„Această femeie s-a remarcat  prin faptul că în fiecare săptămână face zeci de reclamații, la preot, la primar sau dacă trecea un om mai dimineață pe drum, cum merg oamenii la noi devreme la muncă, ea face reclamații”,  ne-a spus un localnic.

 

 

One Response

  1. Adevarul.

    ASA ESTE! DIN COMUNA UNDE AU FOST,I-AU SCOS GOSPODARII DIN SAT OBLIGATORIU! LE-AU INCARCAT LUCRURILE DIN CASA IN CAMION SI I-AU INSOTIT PANA LA MARGINEA SATULUI. ASA TREBUIE SCOSI SI DIN COMUNA NOASTRA. NE FACE DE RAS IN TOATA LUMEA.CINE NU-I CUNOASTE, II CAINA, DAR SUNT NISTE LICHELE BETIVE!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.