În acest moment, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, ocupă locul 1 pe țară la depunere de proiecte. Acesta a depus spre finanțare nu mai puțin de 65 de proiecte, lucru care nu s-a mai întâmplat în nicio localitate din țară.

Niciun alt primar din România nu a mai reușit să depună atâtea proiecte de dezvoltare, iar acest lucru îl situează pe edilul comunei Cornu Luncii într-un top onorabil.

Despre acest loc pe care îl ocupă edilul spune doar că și-a propus ca localitatea în fruntea căreia se află să arate ca un oraș, mai ales că este o comună cu o întindere mare.

Avem 65 de proiecte depuse spre finanțare. Avem, de asemenea, 20 de proiecte în lucru, comuna noastră fiind un continuu șantier. Comuna noastră este una foarte mare, cam de două ori cât Fălticeniul și Gura Humorului la un loc, ceea ce înseamnă că nu putem să le facem pe toate odată. Suntem însă hotărâți ca în câțiva ani să existe o singură Românie, să nu mai putem vorbi despre România de la oraș și cea de la țară”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii.

Fron a ținut să sublinieze faptul că alături de el s-a aflat întotdeauna o echipă de oameni profesioniști cărora le mulțumește.

Le mulțumesc colegilor mei din Primăria Cornu Luncii, care m-au ajutat și au fost alături de mine, pentru că nu e ușor să ai 65 de proiecte. Iubesc comuna în care sunt primar și consider că Dumnezeu a vrut să ajung pe aceste meleaguri. Nu mă simt niciodată mai împlinit decât atunci când îi ajut pe oameni”, a spus Gheorghe Fron.

Astăzi, când spui Cornu Luncii, spui și: infrastructură rutieră, aproape toate drumurile din comună fiind betonate și pietruite, spui și școli modernizate, spui și dispensar medical dotat la standarde europene, spui și activități culturale, spui modernism, iar acest lucru i se datorează celui care se află la cârma comunei, adică primarului Gheorghe Fron.

Este drept că nu prea cred în expresia «nu se poate» și încerc să găsesc o rezolvare pentru fiecare problemă care apare în comunitate. Nu poți să mulțumești 7.000 de oameni, dar poți să le dovedești tuturor că sunt la fel de importanți pentru tine ca primar”, a conchis  Gheorghe Fron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.