Gheorghe Lazar a depus, de curând, jurământul pentru primul său mandat de primar în fruntea comunei sucevene Marrginea. De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, au fost investiți în funcții și membrii Consiliului Local. Trebuie precizat că subprefectul Laura Morar a fost alături de edilul de la Marginea.

Gheorghe Lazar a declarat că această funcție în care a fost investit reprezintă o foarte mare responsabilitate, întrucât în următorii patru ani trebuie să ducă la îndeplinire toate proiectele propuse în campania electorală. De altfel, edilul de la Marginea le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut.

„Vreau să le mulțumesc familiei, prietenilor și tuturor mărginenilor care au avut încredere în noi și vreau să le amintesc tuturor mărginenilor, inclusiv și acelora care au avut alte preferințe la vot, că voi fi primarul tuturor cetățenilor. Vă mulțumesc că ați considerat că sunt cel mai potrivit pentru funcția de primar al comunei Marginea! Vă asigur că localitatea va fi pe mâini bune. Nu va fi deloc ușor, sunt conștient de asta, însă, împreună cu aparatul de specialitate din Primărie și cu deliberativul local, ne vom strădui să facem față așteptărilor mărginenilor, să punem în practică toate angajamentele pe care ni le-am luat și vom ține cont și de proiectele celorlalte partide, atâta timp cât vor fi în interesul comunității”, a declarat primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.