Nevoia schimbării clasei politice şi a administraţiei publice locale în comuna Marginea a adus pe eşichierul politic un tânăr de perspectivă, om care a dovedit în cariera sa că respectul, corectitudinea şi transparența sunt obligaţii pentru el. Mărginean de loc, Gheorghe Lazar, candidatul PMP pentru Primăria Marginea, a prezentat pe timpul campaniei electorale un plan ambiţios pentru relansarea localităţii, cu puncte aplicate din toate domeniile de activitate. Şi asta pentru că Gheorghe Lazar nu are ca scop lucrul individual, ci lucrul în echipă, alături de oameni cu expertiză în toate domeniile, oameni bine pregătiţi profesional şi dedicaţi administraţiei locale.

„Când am gândit lista consilierilor locali, nu am ignorat niciun domeniu de activitate care ar putea interfera la un moment dat cu administraţia locală. Cred cu tărie că avem nevoie de oameni foarte bine pregătiţi care să îşi aducă experienţa în implementarea proiectelor propuse pentru dezvoltarea comunei noastre”, a declarat Gheorghe Lazar.

Întâlnirile echipei lui Gheorghe Lazar cu oamenii au adus la lumină o serie importantă de probleme semnalate de cetăţeni referitoare la administraţia locală. Având în vedere implicarea mai multor candidaţi în alegerile din 27 septembrie, Gheorghe Lazar vorbeşte exclusiv despre intenţiile sale de rezolvare a acestora, însă recomandă oamenilor să fie decişi atunci când votează.

„Responsabilitatea votului a ajutat, istoric vorbind, atragerea schimbării în lume, iar comuna Marginea are nevoie de schimbare. Cetăţenii din această comună trebuie să fie atenţi să nu îşi irosească votul pe o administraţie care deja a dovedit că este neperformantă, sau pe candidaţi care sunt cotaţi slab în intenţiile de vot. Numai împreună, în număr mare, se poate face o schimbare cu adevărat”, a adăugat Lazar.

Având în vedere faptul că majoritatea mărginenilor îl cotează pe Lazar ca favorit în câştigarea alegerilor pentru funcţia de primar, acesta se declară încrezător, însă este conştient de responsabilitatea care îi va apăsa pe umeri odată cu preluarea mandatului de primar şi a majorităţii din Consiliul Local.

„Faptul că mărginenii mei s-au coagulat în jurul potenţialului meu de a câştiga Primăria comunei Marginea mă responsabilizează enorm, însă cred că toate angajamentele pe care mi le-am luat deja sunt lucruri pe care le voi implementa de îndată. Ceea ce este regretabil este faptul că majoritatea contracandidaţilor mei nu au înţeles că vreau o altfel de politică, iar minciunile pe care le aruncă în piaţă nu fac altceva decât să întărească proverbul: «piatra se aruncă în pomul care dă roade». Eu nu voi fi părtaş la o astfel de campanie, voi rămâne pozitiv şi concentrat doar pe proiectele mele, lăsându-i pe ei să spună ce vor”, a precizat Gheorghe Lazar.

Candidatul PMP-ului îşi propune să nu treacă niciodată peste principii şi se angajează în faţa cetăţenilor să îşi ghideze mandatul după cuvintele: Transparență şi Corectitudine. Pentru a schimba percepţia despre administraţia locală neperformantă de la Marginea, Gheorghe Lazar va implementa un sistem de consultare periodică asupra priorităţilor comunei, consultări la care să participe societatea civilă, mediul de afaceri şi instituţiile partenere.

„Marginea este o comună deosebită pentru că locuitorii au făcut-o aşa, fiecare gospodar demonstrând pe cont propriu că se poate. Cred cu tărie că începând cu 28 septembrie, este timpul ca şi administraţia locală să facă la fel, şi să demonstreze faptul că se poate”, a spus Gheorghe Lazar.

Alegerile locale din acest an sunt atipice, iar anul 2020 este un an al schimbării, un an în care voturile nu vor mai fi risipite. În 27 septembrie, mărginenii sunt aşteptaţi la urne, iar îndemnul tânărului mărginean este ca întreaga comunitate să voteze Gheorghe Lazar primar, şi PMP la Consiliul Local. Acest vot va aduce o dezvoltare accelerată a unei comune cu renume mondial. Atât votul pentru primar, cât şi votul pentru consiliul local sunt regăsite la poziţia 4 pe buletinele de vot.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.