Gheorghe Lazăr, un tânăr cu inițiativă din comuna suceveană Marginea, a adunat un grup de voluntari din localitate și, cu ajutorul unor societăți comerciale dar și al unor oameni cu suflet, a reușit să ofere mai multe pachete în comună.

Dacă Ordonanța Militară nu permite persoanelor care au vârsta peste 65 de ani  să iasă din casă decât între orele 11:00-13:00, iar pe mulți dintre ei această sărbătoare i-a prins singuri, acest gest a venit ca un răspuns bun la ce era nevoie. 

„Pentru că înainte de orice suntem oameni, suntem cetățeni de bună credință, fiecare în comunitatea în care trăim, am făcut un apel la umanitate, la solidaritate, la voluntariat și la implicare în lupta împotriva efectelor pandemiei de coronavirus! Ce am putut face? Am luat legătura cu câțiva administratori de societăți comerciale, am pus mână de la mână și am achiziționat atât produse necesare pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, cât și cele necesare pentru sărbători, pe care le-am dus oamenilor”, a spus tânărul din Marginea.

Acesta a subliniat că pentru depistarea familiilor care au nevoie cu adevărat de ajutor a luat legătura cu preoții parohi din localitate și, cu sprijinul voluntarilor, a distribuit produsele.

„Fiind voluntari responsabili, am ținut seama de toate măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19. Mulțumim tuturor pentru implicare și vă dorim Sărbători fericite și multă sănătate!”, a conchis Gheorghe Lazăr, tânărul cu inițiativă din comuna Marginea.

În total, în Joia Mare, în comuna Marginea au fost împărțite 200 de pachete, inițiativa fiind primită cu dragoste de toți cei care au avut oaspeți neașteptați.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.