Inspectorul şcolar principal al Sucevei, Gheorghe Lazăr, vorbeşte mai puţin decât scrie. Practic, de când a fost numit de social democraţi la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Lazăr a ieşit din anonimat, dar a intrat în letargie. Dacă la începuturi acesta mai organiza câte o conferinţă de presă, mai trimitea vreun comunicat sau permitea vreunui […]

Inspectorul şcolar principal al Sucevei, Gheorghe Lazăr, vorbeşte mai puţin decât scrie. Practic, de când a fost numit de social democraţi la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Lazăr a ieşit din anonimat, dar a intrat în letargie.

Dacă la începuturi acesta mai organiza câte o conferinţă de presă, mai trimitea vreun comunicat sau permitea vreunui subaltern accesul în emisiuni tv, acum Lazăr se odihneşte, fără prea multe griji, în biroul călduţ şi bine păzit.

Omul politic Lazăr a avut o tentativă penibilă şi eşuată de a se face prezent la o conferinţă politică la sediul Partidului Social Democrat Suceava, însă nefiind cel mai bun orator, nu a convins prin prestaţie. Probabil acesta este şi motivul pentru care, încă de atunci, Lazăr nu a mai ieşit din birou, ignorând prezenţa presei, prezenţa elevilor, a părinţilor şi a examenelor atât de importante pentru fiecare categorie.

Pentru toate aceste nerealizări, SUCEAVAL!VE îi acordă lui Gheorghe Lazăr titlul de BUFONUL NOSTRU.

Redacția întreabă: Mulțămit?

Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.