S-a rupt lanţul de iubire dintre Nicoleta Voicu şi maestrul Gheorghe Turda. Cei doi cântăreţi de muzică populară şi-au spus definitiv „Adio!” săptămâna trecută, iar motivele rupturii sunt demne de perioada adolescenţei. El o acuză de gelozie, ea îi reproşează că stătea prea mult cu telefonul mobil în mână.

„Dragostea-i ca băutura, când o bei, te ia căldura”. Din această „licoare” au gustat în urmă cu un an şi aceşti Romeo şi Julieta ai muzicii populare româneşti. Însă, din păcate, povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) a ajuns la final săptămâna trecută. Nu diferenţa de vârstă de 23 de ani ar fi fost motivul, ci faptul că nu îşi mai acordau atenţie unul celuilalt. Ambii protagonişti au oferit declaraţii în exclusivitate pentru Click!.

Celebrul solist originar din Maramureş dă vina pe Nicoleta şi spune că aceasta era geloasă şi că îl teroriza din acest punct de vedere. „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

De partea cealaltă, fosta iubită are varianta ei şi spune că el e vinovat de despărţire. Nicoleta consideră că maestrul ar trebui să aprecieze că i-a fost alături în momente delicate din viaţă. „Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, ne-a mărturisit Nicoleta Voicu. Nici ea nu îşi mai doreşte împăcarea, însă dacă profesia îi va readuce împreună pe scenă, nu va spune nu. (Sursa: Click!)

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.