Serhiy Osachuk, șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, apreciază eferturile autorităților române în ceea ce privește gestionarea refugiaților de război, acesta subliniind că implicarea președintelui Gheorghe Flutur este lăudabilă.

Serhiy Osachuk i-a transmis mulțumiri sincere șefului administrației județene sucevene pentru eforturile pe care le-a făcut pentru cetățenii ucraineni.

„Din prima zi a războiului, România desfășoară o misiune umanitară de amploare cot la cot cu Bucovina. Acesta este, fără îndoială, un gest de solidaritate și fraternitate al popoarelor libere ale Europei. În prezent, funcția noastră comună este să îi ajutăm efectiv pe cei care suferă de rachetele rusești, să expulzăm ocupanții din Ucraina și să câștigăm. Mulțumesc sincer președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și întregului Guvern al României pentru sprijinul de încredere și coordonarea personală a activității Sediului Umanitar din Bucovina”, a transmisSerhiy Osachuk, șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.