Pentru fiecare elev, părinte și profesor, un nou an de învățământ reprezintă o nouă provocare. Polițiştii suceveni le doresc acestora mult entuziasm, curiozitate şi putere de muncă pentru obținerea unor rezultate deosebite.

În ultima zi de vacanţă, 14 septembrie 2014, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu Romania Children Humanitarian Foundation, au oferit 30 de ghiozdane echipate cu penare şi rechizite copiilor cu posibilităţi financiare reduse din Suceava şi Şcheia. Este un mesaj clar al poliţiştilor care îndeamnă pe copii să meargă la şcoală, să aibă rezultate bune, pentru a deveni un sprijin pentru comunitate şi a dezvolta un comportament adecvat.

Poliţiştii stimulează astfel dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi antivictimal, promovând educaţia – factor principal în activitatea de prevenire a infracţionalităţii.

Pentru poliţiştii suceveni, siguranţa în unităţile de învăţământ constituie, şi în cursul acestui an şcolar, o prioritate. Vom continua derularea de activităţi pentru creşterea gradului de securitate atât în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente, cât şi pe traseele de acces către şcoli.

Poliţiştii suceveni urează mult succes în noul an școlar tuturor, elevi, părinți și cadre didactice!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.