Personajul de astăzi care reprezintă CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este președintele Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, Giani Leonte. Despre el putem spune că și-a început cariera la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, însă după 14 ani de activitate a decis să facă și altceva. Mai exact în 2012 s-a hotărât să candideze la […]

Personajul de astăzi care reprezintă CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este președintele Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, Giani Leonte. Despre el putem spune că și-a început cariera la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, însă după 14 ani de activitate a decis să facă și altceva. Mai exact în 2012 s-a hotărât să candideze la șefia ASIS, pentru a veni în ajutorul celor de la catedră, dar și a personalului nedidactic din învățământ.

Dacă ar fi să vorbim de realizările profesorului Leonte am avea multe de notat, însă ne vom opri la cele din ultima perioadă. Vorbim aici de „Spartachiada profesorilor”, eveniment care a angrenat în competițiile sportive sute de dascăli, dar și pentru că a avut o atitudine proactivă la decontarea navetei cadrelor didactice şi personalului didactic auxiliar.

Ultima acțiune a sindicalistului Leonte realizată la Suceava este campania de solidaritate cu personalul nedidactic din școli.

Pentru toate aceste activități și pentru implicare de care dă dovadă, redacția televiziunii SuceavaL!VE îl nominalizează drept CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.