Gică Apetrii, consilier județean din partea PSD, dar și responsabil pe zona Vatra Dornei, a declarat, în cadrul ediției a VI-a a Școlii de Vară TSD, că a intrat în Partidul Social Democrat în anul 2002, partid în care se regăsește și în prezent.

„Vă transmit acest mesaj cu o mândrie modestă și frumoasă. Au trecut 14 ani de când sunt membru la PSD, ceea ce înseamnă că am început cu Tineretul Social Democrat. Îmi aduc aminte că în acea perioadă, împreună cu Cătălin Nechifor, porneam pe acest drum pe care porniți voi acum. În anul 2002 am pornit pe drumul Tineretului Social Democrat”, a declarat Gică Apetrii.

Consilierul județean considera la vremea respectivă că  este un lucru frumos și benefic ca, tânăr fiind fiind, să poți influența ceea ce urmează să se desfășoare în viața de zi cu zi a tuturor cetățenilor.

Gica Apetrii 2

 

„Poate că nu am reușit întotdeauna să facem lucrurile cele mai bune, însă am reușit să dăm satisfacție societății prin ceea ce desfășuram noi. Știu un singur lucru și îl stiu foarte bine: în 2002 și eu, și Cătălin Nechifor, și mulți alții din generația noastră am rămas în PSD și vom rămâne în PSD pentru că «gândim la fel». Asta vă doresc și vouă, pentru că vor veni vremuri în care poate vom guverna sau poate că vom rămâne în opoziție”, a mai declarat Gigă Apetrii.

Acesta a subliniat faptul că oamenii din Partidul Social Democrat sunt pașnici și nu le place să arunce cu gunoi sau să apară în presă văicărindu-se.

„Ca și partid, PSD a încercat să corecteze și în același timp să reușească să facă lucrurile de care are nevoie societatea românească”, a adăugat Gică Apetrii.

 

Gigă Apetrii îndeamnă tinerii să creadă în valorile social democrate

Consilierul județean i-a îndemnat pe tinerii din partid să creadă în ceea ce se regăsesc.

„Credeți în valorile social democrate moderne, precum Canada, care este un stat creat total pe stânga modernă și care se dezvoltă foarte puternic pe an ce trece. Au apărut vorbe că noi încurajăm lenea. Nu este adevărat. Trebuie să încurajăm oamenii, tinerii în special, care nu pot face o școală”, a mai declarat consilierul județean.

Totodată, Gigă Apetrii le-a explicat tinerilor social democrați de ce trebuie ca România să aibă politici social democrate.

„Trebuie să dezvoltăm politici sociale pentru oamenii defavorizați care ajung, de exemplu, prin spitale și nu au resurse financiare pentru a rămâne internați sau să își facă unele analize”, a conchis Apetrii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.