Corpul de Control al Guvernului a întocmit un raport care arată că Gigi Becali, împreună cu nepotul său Vasile Geambazi, ar fi obţinut de la ANRP despăgubiri ilegale de milioane de euro pentru un teren supraevaluat. Terenului i-a fost mărită valoarea de mai bine de trei ori, de la 19 la 71 de milioane de euro.

Latifundiarul neagă orice implicare în acest caz şi precizează că nepotul său a renunţat deja la despăgubiri de 45 de milioane de euro pe care le câştigase în justiţie în 2015.

„Ştiu că este minciună pentru că nu e adevarat aşa ceva. Eu ce mai ştiu… nepotul meu a avut o despăgubire de 45 de milioanede euro, la care a şi renunţat. Deci a ajutat statul cu 45 de milioane de euro, cadou. Mai ştiu că se face atac la justiţie. Trebuie să se sesizeze CSM. Nepotul meu nu a luat el şi nu i-a dat nimeni, i-a dat Curtea Supremă de Justiţie. Şi dacă se spune că e ilegal, înseamnă că e atac la justiţie şi la judecători. Mai ştiu că a avut hotărâre de Curte de Apel şi Curte Supremă, doi judecători şi trei de la Curtea Supremă. Când a dat puşcărie Curtea Supremă, au zis Becali la puşcărie… Nu facem imixtiuni în justiţie, e o hotărâre judecătorească”, a ținut să menționeze Gigi Becali.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.