În plină criză din cauza coronavirusului, Gigi Becali a făcut donații pentru Institutul Matei Balș din Capitală, iar într-o emisiune televizată a afirmat marți, 17 martie, că a primit un telefon de la cineva din Rădăuți, iar în cursul acestei săptămâni va face donații și la Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți.

„Am primit de la cineva de la  Rădăuți un telefon că au nevoie și acolo. Și o să duc și acolo ce e nevoie”, a transmis Becali.

Contactat telefonic, managerul spitalului, Traian Andronachi, a declarat că a primit vestea  că vor ajunge donații la spital, din presă, însă recunoaște că a avut o discuție, înainte, cu un important om de afaceri din municipiul Rădăuți, Cătălin Miron, cel care a intermediat discuția cu Gigi Becali.

„E drept că am purtat discuții acum câteva zile cu domnul Cătălin Miron, iar acesta a intermediat mesajul meu. Trebuie să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Gândiți-vă că spitalele, cum este cel din Rădăuți, au contracte anuale, iar din luna ianuarie contractanții au început să nu își mai onoreze comenzile, motivând că marfa lipsește din stoc. Concomitent, spitalele au început să caute noi furnizori, însă pe SICAP, singurul site de achiziții, atunci când căutăm măști sau dezinfectanți apare LIPSĂ STOC. Spitalul nostru are în acest moment niște materiale, însă sunt pe perioadă limitată. Noi am postat și pe Facebook ce avem nevoie să achiziționăm”,  a declarat, pentru SuceavaLive, managerul spitalului din Rădăuți.

Becali a spus și că se roagă pentru toată lumea și că a solicitat angajaților unei mari fabrici de cămăși din țara noastră să creeze măști și halate, în loc de cămăși.

 

One Response

  1. Burciu Viorica

    Nu știu de ce dar tind să cred că cererea și răspunsul pozitiv de la Gigi Becali vin influențate de zona de credință, mai mult decât din influențe ale mediului politic și de afaceri cum doresc să ne facă unii să înțelegem!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.