Sucevenii și nu numai pot găsi la Glassgsm un real sprijin privind reparațiile telefoanelor. Dar mai mult decât ceea ce multiple alte service-uri de profil oferă, Glassgsm a identificat cerințele variate ale publicului său și a transformat nevoia de reparație a unui terminal gsm în șansa de a oferi clienților o experiență.

 

Glassgasm și serviciile oferite

Dacă cercetăm atent pe pagina lor, glassgsm.ro, descoperim că includ în lista de servicii opțiuni dintre cele populare. Se referă îndeosebi la reparațiile aferente telefoanelor moderne de tip Samsung sau iPhone. Asta pentru că o clasă majoritară ce se adresează acestui service se referă la posesori ai acestor tipuri de smartphone. Dar tot ei se pot ocupă și de decodări, spre exemplu.

Ajungi aici pentru că ai o problemă legată de funcționalitatea telefonului din dotare sau de ce nu chiar de estetică. Sau de ambele, așa cum impune spre exemplu serviciul de înlocuire a unui display. În funcție de gravitatea situației, ai putea să nu mai poți folosi telefonul deloc, deci înlocuirea își strigă necesitatea.

Aici se face și marea diferență. Practic e ca și când ai primi mai mult decât te aștepți. Într-o lume grăbită, când toți își caută o cale rapidă de a rezolva orice, consilierea practic a ajuns să lipsească cu desăvârșire. Sau mai rău de atât, o reparație este făcută în grabă, deci deficitară. Dar, când combini experiența în domeniu cu servicii de calitate, rezultă principiul de funcționare al unui service precum Glassgsm.

Spre exemplu, dacă ai nevoie de inlocuire display iPhone 8+ poți comanda online display-ul. Dacă nu ajungi la service poți chema curierul. Iată o altă diferență, când modalitățile moderne contribuie și ele la o experiență complexă pe care o ai în colaborare cu Glassgsm. Față de vechea metodă, când te condiționa timpul, distanța și factori de genul, acum trimiterea prin curier a unui telefon către service este maniera mai facilă și avantajoasă pentru ambele părți.

La ce să fii atent când îți repari telefonul

Cel păgubit nu poate să își dorească mai mult decât rapiditate de a rezolva situația telefonului su. Doar că, lucrurile nu sunt rezumate la atât. Ai observat vreodată urmele lăsate de diverse materiale sau chiar urmele celui care a reparat un telefon? Nu poți înțelege până când nu ți se întâmplă și când te lovești de acest lucru îți dorești să nu fi fost cel care să experimenteze așa ceva. Miros înțepător, urme care se curață greu –  sunt semne ale unor detalii omise.

Cât despre eficienţa reparației, bucuria de moment ar putea fi supărarea imediat următoare. Acolo unde nu se oferă garanție spre exemplu, nu ai certitudinea că ai plătit pentru calitate, ci mai degrabă că ai ales o cale provizorie în a mai folosi telefonul.

Ce recomandă cei de la Glassgsm

Să nu ne mulțumim cu puțin, pentru că pierderea este de partea noastră. Mai cu seamă  având în vedere că investiția în tipurile de telefoane deținute, smartphone-uri, este una considerabilă, când va fi nevoie de o reparație, fie ea și despre un display înlocuit, trebuie ținut cont de calitate și de standarde. Piesele folosite, modul de lucru și nu în cele din urmă  experiența per total, interacțiunea cu specialistul deci partea de consiliere trebuie să fie detalii bifate rând pe rând.

Greșeala frecventă este aceea de a ne rezuma la prețuri, dorind să avem parte de ceva ieftin, dar durabil. Însă pe principiul ce e ieftin nu rezistă, ce e gratis nu există, prețul unei reparații trebuie mai degrabă să se justifice. De aceea, merită să observăm transparența cu care ne sunt puse la dispoziție informațiile despre reparație, modul în care se desfășoară procesul și tot ce implică această misiune.

Una peste alta, pe măsura importanței acordată telefonului din dotare, orice problemă a acestuia merită o abordare complexă.

Punem în seama telefonului o sumedenie de task-uri, zi de zi, de la cele mai banale până la cele mai complexe; ne lăsăm ghidați de el în toate planurile de peste zi și asta demonstrează încă și încă o dată cât de conectați suntem, cât de dependenți suntem de telefon. Așadar, înțelegem pe deplin motto-ul cu care se adresează cei de la Glassgsm: „Dă viață telefonului tău.”

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.