Utilizarea smartphone-urilor este în continuă creștere. Comprimate într-un singur gadget sunt aproape toate lucrurile de care avem nevoie: agenda telefonică, camera foto, conexiune la internet și aplicații suficiente încât să putem să transformăm un astfel de device într-un laptop. Este de înțeles de ce dorim ca smartphone-ul nostru să ruleze perfect în fiecare zi. Însă ce se întâmplă atunci când avem o problemă cu soft-ul, cu bateria sau îl scăpăm din mână, de exemplu? 

Prima reacție e de supărare, dar trebuie să înțelegem că poate fi reparat. Iar aici ai nevoie de ajutor specializat, ceea ce Glassgsm poate oferi. 

Indiferent de cât de bine sunt construite, chiar și telefoanele au momente când clachează în fața timpului. Multe își ating limitele pentru că, în final, să se strice. Dar nu orice lucru stricat poate fi și aruncat.Un telefon stricat nu înseamnă neapărat că trebuie să cumperi altul. Dar să nu crezi că poți să faci singur vreo intervenție. Chiar și când vine vorba de schimbarea unei folii, chiar și cu instrucțiunile necesare, nu poți obține rezultate bune. 

Cu ce te ajută Glassgsm

Probabil una din cele mai comune probleme la smartphone-uri este display-ul crăpat. Fie că vorbim de o simplă crăpătură sau de întreg ecranul, acesta sigur trebuie înlocuit. Există kit-uri pe care ți le poți cumpără singur, însă atunci când vine vorba de înlocuirea lui, lucrurile se complică. Nu toți avem uneltele necesare pentru a înlocui ecranul. Iar dacă procesul nu este făcut cum trebuie, telefonul poate fi puternic deteriorat și vei ajunge în situația în care chiar va trebui să îl schimbi.

Niște mâini pricepute vor reușit să rezolve problema. Glassgsm, un service gsm in Suceava, este o alegere potrivită pentru a da viață telefonului tău.

Ghidați de ideea de a rezolva o problemă rapid, specialiștii Glassgsm te vor ajuta cu reparații de calitate și servicii profesionale. Compania își propune să își ajute clienții cât mai repede, iar stocul mare de piese ii ajută pe specialiști să își ducă planul la bun sfârșit astfel că tu să poți pleca cu telefonul reparat dintr-o singură vizită. Uneori, totul se întamplă sub ochii tăi, în sensul în care reparația poate fi realizată pe loc, în decurs de 30 până la 90 de minute, în funcție de situație. 

Diagnoza e gratuită și se face pentru a fi siguri că problema semnalată de tine este una corectă, dar și pentru a elimina altfel de cauze. Dacă totul decurge cum trebuie, îți primești telefonul în aproximativ jumătate de oră. Pe lângă aceasta, te vei bucura de 90 de zile garanție la reparație, iar dacă consideri că ceva nu este în regulă, te poți întoarce oricând.

Serviciile de reparație aici se referă la modele de smartphone-uri Huawei, Samung sau iPhone. Detalii despre acestea, despre diversitatea de piese, cum poate fi trimis un telefon în service prin curierat regăsim specificat în cadrul paginii oficiale, glassgsm.ro. 

Contact:

Strada Ana Ipătescu, nr. 5, interior Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava

E-mail: office@glassgsm.ro

Telefon: +4 0745 554 645

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.