Glassgsm, service gsm cu sediul în Suceava, a trecut de la statulul de brand cunoscut la cel de brand ce face istorie. În toți acești ani în care a activat non-stop pe piața din Suceava, a făcut o mulțime de clienți fericiți, reparându-le într-un timp optim smartphone-ul defect.

Pare că profesionalismul este fără cusur în cadrul service-ului Glassgsm, cu site-ul oficial glassgsm.ro. Chiar dacă vorbim de o echipă formată din 3 oameni, știm cu toții că esențele tari se țin în sticluțe mici. Nicio solicitare nu este prea complexă pentru echipa Glassgsm – aceasta se ocupă exemplar de fiecare provocare apărută în parte. În plus, are un portofliu extins de servicii ce satisface cerințele publicului.

Samsung, Huawei și iPhone – brand-uri de smartphone-uri ce pot fi readuse la viață la Glassgsm

Service-ul Glassgsm se ocupă exclusiv de reparația smartphone-urilor marca Samsung, Huawei, dar și a iPhone-urilor. Acest service nu se limitează doar la câteva modele, ci repară modele atât mai actuale, cât și mai vechi. Lista completă a smartphone-urilor ce poartă semnătura Samsung, Huawei, dar și a iPhone-urilor ce pot fi reparate la Glassgsm este disponibilă pe glassgsm.ro.

Și pentru că pachetul de beneficii trebuie să fie unul complet, lucru cu care Glassgsm și-a obișnuit deja publicul țintă, în cadrul site-ului oficial sunt disponibile și prețurile aferente fiecărui serviciu oferit. De exemplu, clienții pot beneficia de înlocuirea sticlei și a LCD-ului, a display-ului, înlocuirea acumulatorului, a portului de încărcare, a butoanelor de volum și nu doar atât.

Decodări de smartphone-uri – rapiditate și siguranță, doar la Glassgsm

Un service gsm bun in Suceava, pe lângă serviciul de reparații smartphone-uri, trebuie să ofere și servicii de decodări smartphone-uri. Glassgsm face întocmai acest lucru: cei interesați pot beneficia și de decodări smartphone-uri. Prin intermediul site-ului oficial, pot fi solicitate decodările. Clienții interesați trebuie să completeze un formular în acest sens, formular care, pe lângă datele de contact, trebuie să conțină modelul de smartphone și IMEI-ul acestuia.

Glassgsm își extinde serviciile pe tot teritoriul țării!

Pentru că vorbim despre un brand cu istorie, un brand caracterizat de servicii ireproșabile, orice cetățean al României merită să intre în contact cu astfel de servicii. Așadar, toți cei interesați își pot trimite smartphone-ul la reparat la sediul Glassgsm prin curier rapid. Reparația va începe odată cu primirea smartphone-ului, iar într-un timp scurt va fi expediat înapoi către client.

Cât de sigure sunt serviciile de la Glassgsm? Extrem de sigure, rapide și cu informare continuă către client. Echipa Glassgsm oferă suport și sfaturi utile pentru clienți. În acest fel, contactul dintre ei este în permanență susținut. Odată cu finalizarea reparației, clientul va fi înștiințat cu privire la acest lucru.

Clienții interesați pot lua legătura cu experții de la Glassgsm atât prin intermediul site-ului oficial glassgsm.ro, cât și prin apel telefonic la 0745 554 645. Sediul Glassgsm se află pe strada Ana Ipătescu nr.5, etaj 1, biroul 109, Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.